Happy HB'er

Happy HB-er - Neem eens een groene douche

Redactie en foto Christel Groot-Huiting

Hebben wij even geluk. We wonen in een prachtig ruim opgezette wijk met veel groen. Dit maakt ons bewezen gezonder, meer ontspannen en gelukkiger. Hoe geniet je hier optimaal van? Simpelweg door een 'groene' douche te nemen. Nee, niet door onder een douchekop te gaan staan en te wachten tot er groen water uit komt, maar door je zintuigen volledig te openen wanneer je buiten bent.

Lees meer

Happy HB'er, Voel je vrij op vakantie

Redactie en foto Christel Groot-Huiting

We komen met z’n allen uit een periode van flinke beperkingen in onze vrijheid, zoals we nog niet eerder hebben beleefd. Nu krijgen we onze vrijheid weer rustig aan terug en de vakantie staat voor de deur. Wat ga jij doen met je vakantie? En hoe beleef je het vrije vakantiegevoel zo optimaal mogelijk?

Lees meer

Happy HB’er - In je eigen tempo uit de lockdown

Redactie Christel Groot-Huiting - Foto’s Christel Groot-Huiting

Na maanden van wat voelt als een eeuwige lockdown, is het nu zover dat de samenleving stap voor stap weer meer gaat openen. Het lijkt wel of iedereen om je heen niet kan wachten om weer ‘los’ te gaan. We mogen weer (meer)! Maar deze op handen zijnde periode van veel niet altijd voorspelbare veranderingen, brengt bij veel mensen behoorlijk wat angst en stress naar boven. Hoe ga jij de komende tijd tegemoet?

Lees meer

Happy HB-er: Samen is meer dan een

Redactie en foto: Christel Groot-Huiting

Onlangs zag ik tijdens het zappen muzikant Guus Meeuwis op televisie voorbij komen. Hij zei: “Samen is nog altijd meer dan één”. Een simpele, maar ook wijze uitspraak. En niet alleen omdat ik een liefhebber ben van de muziek van Guus Meeuwis, die meer diepgang heeft dan het misschien op het eerste gezicht lijkt. Ook omdat zijn uitspraak gewoon zo treffend is voor de huidige tijd.

Lees meer

^ Naar boven