OBS De Wildert

Speelgoed- en kinderboekenbeurs De Wildert

12 oktober 2023     Ingezonden door obs De Wildert

Ook dit jaar zet de beurscommissie van obs De Wildert zich weer in voor een gezellige speelgoed -en kinderboekenbeurs. Op 28 oktober zal de aula van de school schitteren met tweedehands speelgoed en kinderboeken. Ideaal wanneer u voor een lager budget inkopen wil doen voor de feestdagen. Daarnaast is het super duurzaam, want al deze producten krijgen een tweede leven.

Lees meer

Basisschool De Wildert start met meerdaagse plusklas

02 september 2023     Ingezonden door basisschool De Wildert

Alle leerlingen hebben recht op een plek op school die past bij hun kwaliteiten en mogelijkheden. Dit wordt passend onderwijs genoemd. Sommige leerlingen hebben behoefte aan extra verbreding en verdieping naast de reguliere lesstof. Speciaal voor deze leerlingen heeft De Wildert de meerdaagse plusgroep De Verrekijkers. Aan hen wordt een passend aanbod binnen deze basisschool gegeven.

Lees meer

Basisschool De Wildert start met meerdaagse plusklas

31 mei 2023     Ingezonden bericht

Basisschool De Wildert begint na de zomervakantie met parttime plusonderwijs voor meer- en hoogbegaafde kinderen. Leerlingen van groep 3-4-5 en leerlingen van groep 6-7-8 krijgen twee dagen per week les in de plusklas, de Verrekijkers genaamd. De andere drie dagen volgen de leerlingen een verkort aanbod van de reguliere lessen.

Lees meer

Geld ingezameld door basisschool De Wildert voor Het Vergeten Kind

05 januari 2023     Ingezonden door basisschool De Wildert

Openbare basisschool De Wildert heeft € 206,20 ingezameld voor het goede doel: Het Vergeten Kind. Afgelopen weken liepen de leerlingen af en aan met lege flessen om geld in te zamelen voor Het Vergeten Kind dat het goede doel was bij het glazen huis van 3FM.

Lees meer

Zichtbaar in het verkeer op basisschool De Wildert

09 december 2022     Ingezonden bericht

Basisschool De Wildert organiseerde vrijdag 25 november een fluordag. Op deze dag wordt in de school specifiek aandacht gevestigd op het belang van de zichtbaarheid in het verkeer.

Lees meer

Tweedehands speelgoedbeurs De Wildert groot succes

22 november 2022     Ingezonden bericht

Zondag 13 november was het een drukte van jewelste langs de tafels met tweedehands speelgoed op basisschool De Wildert. Mensen konden voor een klein prijsje speelgoed kopen dat door andere ouders was ingeleverd.

Lees meer

Kinderboekenweek op basisschool De Wildert

09 oktober 2022     Ingezonden door openbare basisschool De Wildert.

Ieder jaar wordt de Kinderboekenweek op basisschool De Wildert gevierd. De Kinderboekenweek wordt gehouden zodat kinderen met nog meer enthousiasme gaan lezen. Dit jaar is het thema ‘gigagroen’.

Lees meer

Basisschool De Wildert organiseert sponsorloop voor 'Grote Broer en Zus'

17 juni 2022     Ingezonden door basisschool De Wildert

Op 12 mei klonk het startschot voor de sponsorloop bij basisschool De Wildert. De sponsorloop stond volledig in het teken van organisatie Grote Broer en Zus. Deze organisatie zet zich in voor de ontwikkeling van jongeren van 14 t/m 23 jaar, waarbij tevens de veiligheid in de wijk waar ze actief zijn bevorderd wordt.

Lees meer

OBS De Wildert

^ Naar boven