Politieke advertorials

Lijst Pim Fortuyn Breda. Daadkrachtig, rechtvaardig en dicht bij de mensen.

Advertorial

Breda is onze mooie stad, met haar rijke historie en cultuur, waar we zo trots op zijn. Waar we de mooie, unieke dorpen koesteren die Breda compleet maken. Waar we met veel plezier wonen, werken en leven. De plek waar we geboren worden, opgroeien, onze kinderen grootbrengen en van een onbezorgde oude dag willen genieten.

Lees meer

Partij voor de Dieren - Onze speerpunten voor Breda

Advertorial

Staan jouw standpunten dicht bij de onze? Laten we dan de handen ineen slaan!

Lees meer

D66 Breda: ‘Cruciaal voor de grote uitdagingen van Breda om de conservatieve muur te doorbreken’

Advertorial

D66 Breda heeft grote plannen voor Breda. De democraten zetten in hun verkiezingsprogramma hun keuzes uiteen voor de komende vier jaar. Het programma focust onder andere op de wooncrisis, klimaatverandering en kansengelijkheid. Deze verkiezingen zijn een kwestie van nu of nooit, aldus lijsttrekker Bart Lauwen: ‘’Het is cruciaal dat we op 14, 15 en 16 maart de conservatieve muur van VVD en CDA doorbreken. Alleen zo kunnen we echt werk maken van de grote uitdagingen van Breda.’’

Lees meer

VVD

Advertorial

Beste lezer, mijn naam is Bart Boel, 24 jaar en student Bestuurskunde aan de Erasmus universiteit. De aankomende gemeenteraadsverkiezingen mag ik namens de VVD onze prachtige wijk gaan vertegenwoordigen

Lees meer

BuurtBelangen - Wij zijn anders

Advertorial

Wij zijn anders!

 

BuurtBelangen, is geen partij maar een beweging, dicht naast mensen. Geen standpunten, wel ondersteuning bij de door de buurt bedachte en realiseerbare initiatieven. Wij willen met onze beweging op een duurzame wijze werken aan democratische vernieuwing in onze stad, wijken en dorpen.

Lees meer

Een stem op het CDA Breda kan het verschil maken

Advertorial

Op 16 maart gaan we stemmen voor een nieuwe gemeenteraad. Een stem op het CDA Breda kan het verschil maken. Alles wat we doen heeft effect op bewoners en bedrijven. Het gaat over onze dorpen en wijken, die barsten van verenigingsleven en waar we samen willen wonen, werken en leven.

Lees meer

BREDA BESLIST, onze stad, onze dorpen, onze wijken, onze mensen

Advertorial

BREDA BESLIST, onze stad, onze dorpen, onze wijken, onze mensen.

 

De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Woensdag 16 maart is het zover. De peilingen geven aan dat Nederland meer dan ooit gaat kiezen voor een lokale politieke partij boven een landelijke partij. Bijna 50% van de kiezers gaat deze keuze bijna zeker maken. Breda Beslist is een lokale partij. Een partij die gaat en staat voor Breda, voor zijn dorpen, zijn wijken en zijn bewoners, niet belast met enige invloed en vorm van inmenging door “politiek Den Haag”.

Lees meer

^ Naar boven