Zoekplaatje

In deze rubriek worden foto's geplaats, gemaakt in de Haagse Beemden. Herkent u het onderwerp of de plek?

12

Zoekplaatje 9

04 maart 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Jan Brouwer

Er wordt de laatste tijd hard gewerkt aan het warmtenet, zoals hier op de foto die werd genomen aan het Schapenpad. De vraag is van een geheel andere aard, maar als u het juiste antwoord hierop inzendt, dingt u wel mee naar een heerlijk comfortabel voetverzorgingsproduct dat u ter beschikking wordt gesteld door pedicuresalon Kim Engel. Dus kom maar door met uw reactie!

Lees meer

Algemene Banner Voorjaar 2023-03-29

Zoekplaatje 8

25 februari 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Geert Dekkers

We gaan niet in zeven sloten tegelijk lopen, maar we beginnen wel met een kleine zoekplaatjesserie waarin Prinsenbeekse sloten de hoofdrol spelen. Doet u weer mee? Dan maakt u kans op een Aldi-tas vol lekkers.

Lees meer

Zoekplaatje 7

18 februari 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Jan Brouwer

Een fraai buizenstelsel. Wat (of wie) gaat daar allemaal doorheen? Zo moeilijk willen we het u niet maken. Daarom stellen we u deze keer weer een locatievraag. Zendt u het juiste antwoord in, dan dingt u mee naar een goedgevulde goodie-bag van Anja Nuijten’s Beautyspot, Everdonk 42.

Lees meer

Zoekplaatje 6

11 februari 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Geert Dekkers

Het feest der feesten is weer in aantocht en dat kunt u natuurlijk prima beleven in de gelegenheid die hier is afgebeeld. We hebben hierover nog wel een belangwekkende vraag en als u ons het juiste antwoord daarop instuurt, maakt u zomaar kans op een heerlijke 8-persoons nogatinetaart van bakkerij Dikke Mik, winkelcentrum Heksenwiel.

Lees meer

Mini-advertenties

Zoekplaatje 5

04 februari 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Jan Brouwer

De Haagse Beemden is als stadswijk buitengewoon rijk aan bijzondere infrastructurele artefacten zoals tunneltjes, bruggetjes en wat dies meer zij. Gelukkig maar, want hoe zouden wij anders een wekelijks zoekplaatje kunnen genereren? Doet u weer mee en gaat u voor deze geweldige gourmetschotel van Slagerij Bossers aan de Donk?

Lees meer

Zoekplaatje 4

28 januari 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Geert Dekkers

Gaat u mee op vossenjacht in Prinsenbeek? Deze mooie vos ligt met zijn volgegeten buikje de omgeving in de gaten te houden. Heeft u hem ook in het vizier, dan kunt u meedingen naar een mooie prijs. 

Lees meer

Zoekplaatje 3

21 januari 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Jan Brouwer

Op de foto ziet u weer een speeltoestel. Niet een detail maar deze keer een compleet plaatje. Spannend om daar in de touwen te klimmen, met die indrukwekkende waterpoel eronder! Geeft u het juiste antwoord op onze zoekplaatjesvraag, dan dingt u mee naar een Aldi-tas vol lekkers.

Lees meer

Boerderijwinkel van de Kieboom 01-12-22 / 30-11-23

Boerderijwinkel van de Kieboom

Zoekplaatje 2

14 januari 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Paul Godefroij

Onze fotograaf Paul Godefroij was even helemaal spoorloos verdwenen. Nu weten we wel dat hij een voorliefde heeft voor architectonische objecten. Zoekt u met ons mee, dan maakt u kans op een schitterende BeautySpot goodie-bag.

Lees meer

Zoekplaatje

07 januari 2023     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

In dit prachtige nieuwe jaar 2023 gaan we ons zoekplaatje tot een wekelijks item maken. Het verheugt ons dat we een flink aantal nieuwe prijzensponsors hebben gevonden. Maar we beginnen dit jaar niet eenvoudig, dus met een klein mormeltje van een detail van een iets! En u mag daar uw brein mee kraken! Doet u dat goed dan kunt u aanspraak maken op een mooie cadeaubon van Puur Huidinstituut.

Lees meer

Zoekplaatje

24 december 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een nieuw zoekplaatje met een spannend lijnenspel en mooie weerspiegelingen. Geef het juiste antwoord op de vraag en ding weer mee naar een lekker shoarmapakket van slagerij Bart Vermeer, winkelcentrum Heksenwiel.

 

Lees meer

Algemene Banner Voorjaar 2023-03-29

Zoekplaatje knotwilgen

10 december 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Deze mooie rij knotwilgen staat op een eiland midden in de Haagse Beemden. Het wordt in de volksmond het ‘Geiteneiland’ genoemd. De geiten zijn in verband met de komende golf aan vuurwerklawaai op stal gezet. Als de rust is weergekeerd komen ze weer terug naar hun privé-eiland.

Lees meer

Autozoekplaatje

26 november 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

De Citroën DS is een pracht van een klassieker. De auto heet officieel DS maar krijgt al spoedig een trits aan mooie bijnamen.

Lees meer

Zoekplaatje Prinsenbeek

13 november 2022     Redactie en foto Alex De Vliegere

Een mooi nieuw zoekplaatje. Er is een uil neergestreken in Prinsenbeek. Stuur het juiste antwoord op onze vraag in en ding mee naar een lekkere nogatinetaart van bakkerij Dikke Mik, winkelcentrum Heksenwiel in de Haagse Beemden.

Lees meer

Mini-advertenties

Autozoekplaatje

30 oktober 2022     Redactie Alex De Vliegere – Foto Geert Dekkers

Een tamelijk vaag plaatje, gemaakt vanuit de auto en flink ingezoomd. Maar voor de ware zoekplaatjesfan zal dit geen belemmering zijn. Doe mee en win een heerlijk shoarmapakket van slagerij Bart Vermeer, winkelcentrum Heksenwiel.

Lees meer

Zoekplaatje Prinsenbeek

02 oktober 2022     Redactie Alex De Vliegere - Fotografie Geert Dekkers

Deze keer een zoekplaatje in Prinsenbeek. Doe mee en win een heerlijke nougatinetaart van bakkerij Dikke Mik, winkelcentrum Heksenwiel.

Lees meer

Zoekplaatje Haagse Beemden

18 september 2022     Redactie Alex De Vliegere - Fotografie Geert Dekkers

Deze keer een zoekplaatje in de wijk Muizenberg. Doe mee en win een Gezonde Mand van Aardbeienkwekerij Van de Riet, Achter Emer 11.

Lees meer

Boerderijwinkel van de Kieboom 01-12-22 / 30-11-23

Boerderijwinkel van de Kieboom

Zoekplaatje Prinsenbeek

04 september 2022     Redactie Alex De Vliegere - Foto Geert Dekkers

Een nieuw zoekplaatje, deze keer in Prinsenbeek. Doe mee en win een ijsstrippenkaart, goed voor tien bollen van ijssalon Nagelkerke.

Lees meer

Zoekplaatje extra

28 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

“Er hebben al veel mensen met de juiste oplossing van het extra zoekplaatje gereageerd. Allemaal mannen!”, berichtte onze webredactrice. Niet heel gek want het gaat om auto’s! De vraag luidde: Wat is het merk dat bij het afgebeelde logo hoort?

Lees meer

12

Sponsoren Zoekplaatje

^ Naar boven