Zoekplaatje

In deze rubriek worden foto's geplaats, gemaakt in de Haagse Beemden. Herkent u het onderwerp of de plek?

Zoekplaatje 36 – Op de hoogte

09 september 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Geert Dekkers

Al van verre zie je de Luchtmachttoren. Niet heel vreemd want het is na de Grote Kerk met zijn 70 meter het hoogste gebouw van Breda. Als je de toren ziet weet je dat je bijna thuis bent. Maar waar zijn we geweest? Geeft u het juiste antwoord op onze vraag, dan maakt u kans op een overheerlijke nougatinetaart van bakkerij Dikke Mik, winkelcentrum Heksenwiel.

Lees meer

Egan Makelaardij een vertrouwd gezicht op een nieuw adres!

Egan Makelaardij voor uw taxaties

Zoekplaatje 35 – Een Beeks beekje

02 september 2023     Redactie Alex De Vliegere – Fotografie Geert Dekkers

Een mooi meanderend waterloopje in Prinsenbeek. De foto stamt uit februari dus fietst u er momenteel langs dan is het beeld vast heel anders. Geeft u ons het juiste antwoord op onze vraag dan dingt u mee naar een leuk cadeautje ter waarde van € 12,50 van PUUR Huidinstituut Prinsenbeek.

 

Lees meer

Zoekplaatje 34 Newtimer

26 augustus 2023     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een stoer en modern logo siert deze fonkelnieuwe bolide. Weet u het antwoord op onze vraag hierover? Stuur hem in en maak kans op een fijn voetverzorgingsproduct van pedicuresalon Kim Engel.

Lees meer

Groenrijk vaderdagbanner

Vaderdag bij Groenrijk

Zoekplaatje 33 – Een mooi plekje onder de zon

19 augustus 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Geert Dekkers

Een prachtig oud boerderijtje, vindt u ook niet? We hebben hierbij een vraag die waarschijnlijk heel anders is dan u zou verwachten, maar u kunt er wel een fijne Aldi-tas vol met lekkers mee winnen, dus zet u zich maar eens even schrap.

 

Lees meer

Zoekplaatje 32 – Oldtimer

12 augustus 2023     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Na de vakantiepauze wordt het weer de hoogste tijd voor een mooi zoekplaatje. We beginnen met de neus van een auto, model koekblik voor een grote familie. Wel een mooi ding overigens. Geeft u ons het juiste antwoord, en misschien wel leuk, wat achtergrondinformatie erbij, dan dingt u mee naar een lekker shoarmapakket van slagerij Bart Vermeer, winkelcentrum Heksenwiel.

Lees meer

Sparkle & Shine nieuwsbanner

Oplossing zoekplaatje Logoland

15 juli 2023     Redactie Alex De Vliegere – Fotografie Geert Dekkers

Tijdens de Havendagen in Etten-Leur fotografeerde Geert Dekkers deze prachtige oude bromfiets. Het was de tijd van spijkerbroeken met nauwe pijpen en discobroeken met wijde pijpen. Van de blueskickers en de soulkickers. Wie gemotoriseerd ging reed rond op een Puch, een Kreidler of een…

Lees meer

Zoekplaatje winnaar

08 juli 2023     Redactie Alex De Vliegere - Foto Monique Haas

Deze week plaatsen we geen nieuw zoekplaatje. Geen paniek, integendeel, we gaan gewoon even van de vakantie genieten en hopen dat u dat ook doet. Over een paar weken starten we vol frisse moed onze zoekplaatjesserie week op. We hebben natuurlijk nog wel een winnaar van het plaatje van de vorige keer.

 

Lees meer

Mini-advertenties

Zoekplaatje 26 – Logoland

01 juli 2023     Redactie Alex De Vliegere – Fotografie Geert Dekkers

Weer eens wat anders. We bezochten onlangs de Havendagen in Etten-Leur. Onder een strakblauwe hemel trok er een oogverblindende stoet aan historische voertuigen voorbij: tractoren, auto’s en bromfietsen. U weet vast het antwoord op onze volgende vraag. Stuur hem in en ding mee naar een tas vol lekkers van Aldi, winkelcentrum Heksenwiel.

Lees meer

Zoekplaatje 25 – Bloemlezing

24 juni 2023     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een bloemrijk plaatje omdat de zomer officieel is begonnen. Er kwam ons ter ore dat dit plaatje inmiddels onaangenaam is verstoord door graffiti. Het zou weer eens niet waar zijn! Wij hebben een nieuwe vraag voor u en als u meedoet dingt u mee naar een heerlijk smulpakket van AVM Seafood, gevestigd aan de ‘achterkant’ van winkelcentrum Heksenwiel.

 

Lees meer

11 bonenbanner 18-9 tm 1-10 - Aardbeienkwekerij Van de Riet

Zoekplaatje 24 – Corridors (2)

17 juni 2023     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

De Bredase stadsdelen Prinsenbeek en Haagse Beemden vormen tezamen het stadskwadrant Noordwest. De foto toont een van de zeven (?) overgangspunten, bezien vanuit Prinsenbeek. Weet u het antwoord op onze vraag, dan kunt u meedingen naar een goedgevulde goodie-bag van BeautySpot, Everdonk 42.

 

Lees meer

Zoekplaatje 23 – Het witte pad

10 juni 2023     Redactie Alex De Vliegere – Fotografie Geert Dekkers

Deze foto is al een tijdje geleden gemaakt. Nog zonder groene blaadjes en in het kille koude licht ziet het pad er onwaarschijnlijk wit uit. Dat maakt de historische naam van dit pad des te toepasselijker. Heeft u een antwoord op onze vraag, dan kunt u meedingen naar een heerlijk shoarmapakket van slagerij Bart Vermeer, winkelcentrum Heksenwiel.

Lees meer

Boerderijwinkel van de Kieboom 01-12-22 / 30-11-23

Boerderijwinkel van de Kieboom

Zoekplaatje 22 – Het feeërieke pad

03 juni 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Geert Dekkers

Deze ronde tonen we u een feeëriek plaatje van een wandelpad, ergens in Prinsenbeek. Geeft u ons het juiste antwoord op onze vraag hierover dan dingt u weer mee naar een mooie prijs: een heerlijk voetverzorgingsproduct van pedicuresalon Kim Engel.

Lees meer

Zoekplaatje 21 - De rode kooi

27 mei 2023     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Dit aparte gebouwtje voorziet in een prachtige achtergrond voor hippe portretfoto’s. En nu vormt het ook nog het onderwerp van ons nieuwe zoekplaatje. Doet u weer mee? Als prijs hebben we deze keer een cadeaubon ter waarde van 15 euro van tuincentrum Poppelaars aan de Rietdijk voor u in petto.

Lees meer

Ristorante Il Primo

Zoekplaatje 20 – Zuilengalerij

20 mei 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Geert Dekkers

Een mooie strakke rij zuilen die weerspiegeld worden in de vensters en het plafond. ’s Avonds worden ze ook nog eens sfeervol verlicht. Wat wil je nog meer? Wat dacht u van een cadeaukaart van GroenRijk Schalk? Om mee te dingen hoeft u ons alleen maar het juiste antwoord op onze vraag te geven.

Lees meer

Zoekplaatje 19 - Corridors (1)

13 mei 2023     Redactie Alex De Vliegere – Fotografie Geert Dekkers en Jan Brouwer

De Bredase stadsdelen Prinsenbeek en Haagse Beemden vormen tezamen het stadskwadrant Noordwest. Maar gescheiden van elkaar zijn we wel! Er is de snelweg A16 van Rotterdam naar Antwerpen met pal ernaast een spoorlijn en ook nog de HSL. Je steekt niet zomaar ergens over! Waar dan wel? Geef het juiste antwoord op onderstaande vraag en win een Aldi tas vol lekkers.

Lees meer

Tuincentrum Poppelaars - Wij helpen u graag

Wij helpen u graag

Zoekplaatje 18 Slootje springen

06 mei 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Geert Dekkers

Het is weer de hoogste tijd voor een mooi Prinsenbeeks slootje. Denkt u dat u er overheen kunt springen? Geen zorgen, dat vragen wij u niet! Beantwoordt u de vraag die wij wel stellen juist dan dingt u mee naar een cadeaucheque van Ristorante Il Primo aan de Donk.

Lees meer

Zoekplaatje 17 Taart op herhaling

29 april 2023     Redactie Alex De Vliegere – Fotografie Jan Brouwer en Geert Dekkers

Kunstig metselwerk, vervaardigd uit dubbel en dwars gebakken strengpersstenen. Een schitterend bouwwerkje midden in de Haagse Beemden vormt het onderwerp van onze nieuwe zoekplaatjesvraag. De nogatinetaart van bakkerij Dikke Mik in winkelcentrum Heksenwiel is vorige keer door niemand gewonnen. We gooien hem gewoon nogmaals in de strijd!

Lees meer

Egan Makelaardij een vertrouwd gezicht op een nieuw adres!

Egan Makelaardij voor uw taxaties

Zoekplaatje 16 Vijfling

22 april 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Geert Dekkers

Vandaag starten we met een nieuwe serie Prinsenbeekse zoekplaatjes: bomen. Bomen genoeg zult u denken, maar sommige exemplaren zijn zo bijzonder dat u ze vast meteen herkent. Stuurt u ons het juiste antwoord, dan dingt u weer mee naar een goedgevulde goodiebag van BeautySpot, Everdonk 42.

Lees meer

Zoekplaatje 15

15 april 2023     Redactie Alex De Vliegere – Fotografie Geert Dekkers

Deze poes zit graag op een mooi beschut plekje. We hebben hierover een vraag aan u. Stuurt u ons het juiste antwoord, dan maakt u weer kans op een heerlijke achtpersoons nogatinetaart van bakkerij Dikke Mik, winkelcentrum Heksenwiel.

Lees meer

Groenrijk vaderdagbanner

Vaderdag bij Groenrijk

Zoekplaatje 14

08 april 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Geert Dekkers

Maandag 6 februari gedroeg zich als een jonge voorjaarsdag. Mooi voor een fototochtje. Zo stond fotograaf Geert Dekkers plots oog in oog met dit schitterende boerderijtje, waar onze vraag van vandaag over gaat. U kunt een shoarmapakket van slagerij Bart Vermeer, winkelcentrum Heksenwiel winnen. Veel succes gewenst!

Lees meer

Zoekplaatje 12

25 maart 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Geert Dekkers

Vandaag weer een mooi zoekplaatje uit onze Prinsenbeekse slootjesserie. Kijk goed, strek de benen en check het ter plekke, en stuur ons uw antwoord. Dan dingt u mee naar een leuk cadeautje ter waarde van € 12,50 van PUUR Huidinstituut Prinsenbeek.

Lees meer

Sponsoren Zoekplaatje

^ Naar boven