Zoekplaatje

In deze rubriek worden foto's geplaats, gemaakt in de Haagse Beemden. Herkent u het onderwerp of de plek?

Zoekplaatje 52 – Het bruggetje naar 2024

30 december 2023     Redactie Alex De Vliegere – Fotografie Geert Dekkers

Een mooi besneeuwd tafereeltje, ergens in de Haagse Beemden. Het is al een wat oudere foto, maar wie het bruggetje overgaat komt terecht in 2024, ongeacht in welke richting u loopt! Doet u weer mee aan ons zoekplaatje? Voor de winnaar ligt er een cadeaucheque ter waarde van € 12,50 klaar, te besteden bij Ristorante Il Primo aan de Donk.

Lees meer

Ristorante Il Primo

Ristorante Il Primo

Uitslag kerstboomfotowedstrijd

23 december 2023     Redactie Alex De Vliegere

Afgelopen weken werd de mailbox van onze redactie overladen met kerstboomfoto’s. De kerstman en zijn knecht elf Joulutonttu, die nog steeds in de kerstbomenplantage van tuincentrum Poppelaars bivakkeren, waren diep onder de indruk van de mooie afbeeldingen.

Lees meer

Zoekplaatje 50 – Hooimijt

16 december 2023     Redactie en Alex De Vliegere – Fotografie Geert Dekkers

Een prachtige hooimijt, gefotografeerd in zonnige tijden. Wij vragen u niet naar de speld in de hooiberg op zoek te gaan. Wat dan wel? Lees verder, doe mee en maak kans op een heerlijk shoarmapakket slagerij Bart Vermeer, winkelcentrum Heksenwiel.

Lees meer

Zoekplaatje 49 – Gezocht: Kerstboom

09 december 2023     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Wij zijn op zoek naar een kerstboom! Nee, wij zijn op zoek naar dé kerstboom. De mooiste, gekste, creatiefste, origineelste, vul zelf maar in binnen- of buitenboom. Stuurt u ons een foto van ‘de’ kerstboom, dan maakt u kans op een dubbelmooie prijs: een cadeaubon ter waarde van € 30 van tuincentrum Poppelaars aan de Rietdijk.

Lees meer

Mini-advertenties

Zoekplaatje 48 – Boerderijtje

02 december 2023     Redactie en Alex De Vliegere – Fotografie Geert Dekkers

Het rieten dak lijkt met al die raampjes wel op een gatenkaas, maar toch is het een mooi stulpje. Weet u het antwoord op onze vraag over dit boerderijtje, dan kunt u meedingen naar een goedgevulde goodiebag van Beautyspot, Everdonk 42.

Lees meer

Zoekplaatje 47 – Door een ringetje

25 november 2023     Redactie en Alex De Vliegere – Fotografie Geert Dekkers

Is dit een mooi en onschuldig kunstobject, ergens langs de straatkant? Of ligt er werkelijk een leeuw op de loer die hier op elk moment doorheen kan springen? Helpt u ons verder dan dingt u weer mee naar een tas vol lekkers van Aldi, winkelcentrum Heksenwiel.

Lees meer

Zoekplaatje 46 – Blinde muur

18 november 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Willem Vermeulen

Breda is rijkelijk voorzien van ‘Blind Walls’, mooie muurschilderingen waarmee grote kale muren aangenaam verfraaid worden. Ook in de Haagse Beemden zijn er een paar: De zeven speelgoedschilderingen bij de Simonsberg, de bulldog uit het voorgaande zoekplaatje en misschien herinnert u zich nog de prachtige maar nu verdwenen puttertjes die de JOP bij de Galaxy sierden. Dit zoekplaatje gaat over onze allernieuwste aanwinst. Doet u mee? U kunt winnen: Een heerlijke nougatinetaart t.w.v. € 12,50 van bakkerij Dikke Mik, winkelcentrum Heksenwiel.

Lees meer

00 Beekse aardbeienbanner 24-04 tm 14-5 - Aardbeienkwekerij Van de Riet

Zoekplaatje 45 – Komt allen tot mij

11 november 2023     Redactie Alex De Vliegere - Fotografie Geert Dekkers

Een mooie verbroederende oproep in een fraai vormgegeven hoekje van Prinsenbeek. Weet u het antwoord op onze vraag? Stuur hem in en maak kans op een cadeaubon ter waarde van € 15 van Poppelaars tuincentrum, Rietdijk.

Lees meer

Zoekplaatje 44 – Een oud beestje

04 november 2023     Redactie Alex De Vliegere – Fotografie Geert Dekkers

Dat kan gezegd worden van die auto van de vorige keer, maar zeker ook van het onderwerp van ons nieuwe zoekplaatje. Deze ‘bulldog’ siert al heel lang onze wijk en dat hij tegenwoordig opgesmukt is met moderne graffiti lijkt hem niet te deren. Doet u weer mee? Als prijs zetten we in: Een heerlijke nougatinetaart ter waarde van € 12,50 van bakkerij Dikke Mik, winkelcentrum Heksenwiel.

Lees meer

Zoekplaatje 43 – Vies of niet?

28 oktober 2023     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een kunstwerkje waarop het weer duidelijk zijn sporen heeft nagelaten. Wat denkt u? Poetsen opdat het er weer strak en smetteloos bij staat of er juist van afblijven en de verwerende tijd ongestoord haar gang laten gaan? Los van deze vraag hebben we er nog een paar, die u een lekker shoarmapakket van slagerij Bart Vermeer, winkelcentrum Heksenwiel kunnen opleveren.

Lees meer

Jan Reedijk Uitvaartverzorging - eindejaarsbanner [3]

Jan Reedijk uitvaartverzorging

Zoekplaatje 42 - Back to the Sixties

21 oktober 2023     Redactie Alex De Vliegere – Fotografie Geert Dekkers

Weer maar eens een oldtimer! Van een type dat werd genoemd naar een grote stad in Amerika waar het hoofdkantoor van de autofabrikant stond. Kunt u onze vraag beantwoorden? Ding mee naar een mooi verzorgingsproduct van Puur Huidinstituut Prinsenbeek.

Lees meer

Zoekplaatje 41 – Het geblurde bordje

14 oktober 2023     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Alweer een Prinsenbeeks boomzoekplaatje. En wel een die hoog ten hemel reikt. Deze boom is de naaste buur van de boom uit ons vorige plaatje. Beantwoordt u onze vraag juist dan maakt u kans op een tas vol lekkers ter waarde van € 15,- van Aldi, winkelcentrum Heksenwiel.

 

Lees meer

Zoekplaatje 40 – De molen van…

07 oktober 2023     Redactie Alex De Vliegere – Fotografie Geert Dekkers

Ergens langs een van de verbindingswegen tussen Prinsenbeek en de Haagse Beemden troffen we dit mooie molentje. Weet u het antwoord op onze vraag hierover? Stuur hem in en ding mee naar een cadeaucheque ter waarde van € 12,50 van Ristorante Il Primo, winkelcentrum Donk.

Lees meer

Maarten Dirkx

Maten Dirkx uitvaartzorg

Zoekplaatje 39 – Ruige reus

30 september 2023     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Als een intrigerend en majestueus baken staat hij daar, omringd door een legertje beschermboompjes. En ja, mooi is hij, maar zijn stekelbladen maken hem berucht. Kunt u onze vraag over deze boom beantwoorden? Dan kunt u meedingen naar een rijkgevulde goodie-bag van Anja Nuijten's BeautySpot.

Lees meer

Zoekplaatje 38 – Uit de hoogte

23 september 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Geert Dekkers

Weer steeg onze fotograaf op tot eenzame hoogte - hoewel, het was er daarboven eigenlijk best wel gezellig druk - om voor u een mooi nieuw zoekplaatje te maken. En weer zien we in de verte de Luchtmachttoren, maar nu wel uit een geheel andere hoek. Weet u het antwoord op onze vraag? Aarzel niet en doe mee! U kunt er een lekker shoarmapakket van slagerij Bart Vermeer, winkelcentrum Heksenwiel mee winnen.

Lees meer

Zoekplaatje 37 – Gaat u zitten?

16 september 2023     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Ergens in de Haagse Beemden staat een bankje dat zo smerig is dat geen weldenkend mens erop wil zitten. Geeft u ons het juiste antwoord op onze vraag hierover dan dingt u mee naar een schoon prijsje: een cadeaubon ter waarde van € 15 te besteden bij Poppelaars tuincentrum aan de Rietdijk.

Lees meer

Tuincentrum Poppelaars -Wij helpen u graag

Wij helpen u graag

Zoekplaatje 36 – Op de hoogte

09 september 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Geert Dekkers

Al van verre zie je de Luchtmachttoren. Niet heel vreemd want het is na de Grote Kerk met zijn 70 meter het hoogste gebouw van Breda. Als je de toren ziet weet je dat je bijna thuis bent. Maar waar zijn we geweest? Geeft u het juiste antwoord op onze vraag, dan maakt u kans op een overheerlijke nougatinetaart van bakkerij Dikke Mik, winkelcentrum Heksenwiel.

Lees meer

Zoekplaatje 35 – Een Beeks beekje

02 september 2023     Redactie Alex De Vliegere – Fotografie Geert Dekkers

Een mooi meanderend waterloopje in Prinsenbeek. De foto stamt uit februari dus fietst u er momenteel langs dan is het beeld vast heel anders. Geeft u ons het juiste antwoord op onze vraag dan dingt u mee naar een leuk cadeautje ter waarde van € 12,50 van PUUR Huidinstituut Prinsenbeek.

 

Lees meer

Zoekplaatje 34 Newtimer

26 augustus 2023     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een stoer en modern logo siert deze fonkelnieuwe bolide. Weet u het antwoord op onze vraag hierover? Stuur hem in en maak kans op een fijn voetverzorgingsproduct van pedicuresalon Kim Engel.

Lees meer

Boerderijwinkel vd Kieboom

Boerderijwinkel vd Kieboom

Zoekplaatje 33 – Een mooi plekje onder de zon

19 augustus 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Geert Dekkers

Een prachtig oud boerderijtje, vindt u ook niet? We hebben hierbij een vraag die waarschijnlijk heel anders is dan u zou verwachten, maar u kunt er wel een fijne Aldi-tas vol met lekkers mee winnen, dus zet u zich maar eens even schrap.

 

Lees meer

Zoekplaatje 32 – Oldtimer

12 augustus 2023     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Na de vakantiepauze wordt het weer de hoogste tijd voor een mooi zoekplaatje. We beginnen met de neus van een auto, model koekblik voor een grote familie. Wel een mooi ding overigens. Geeft u ons het juiste antwoord, en misschien wel leuk, wat achtergrondinformatie erbij, dan dingt u mee naar een lekker shoarmapakket van slagerij Bart Vermeer, winkelcentrum Heksenwiel.

Lees meer

Oplossing zoekplaatje Logoland

15 juli 2023     Redactie Alex De Vliegere – Fotografie Geert Dekkers

Tijdens de Havendagen in Etten-Leur fotografeerde Geert Dekkers deze prachtige oude bromfiets. Het was de tijd van spijkerbroeken met nauwe pijpen en discobroeken met wijde pijpen. Van de blueskickers en de soulkickers. Wie gemotoriseerd ging reed rond op een Puch, een Kreidler of een…

Lees meer

Beautyspot 24-03 / 24-04-24

Zoekplaatje winnaar

08 juli 2023     Redactie Alex De Vliegere - Foto Monique Haas

Deze week plaatsen we geen nieuw zoekplaatje. Geen paniek, integendeel, we gaan gewoon even van de vakantie genieten en hopen dat u dat ook doet. Over een paar weken starten we vol frisse moed onze zoekplaatjesserie week op. We hebben natuurlijk nog wel een winnaar van het plaatje van de vorige keer.

 

Lees meer

Zoekplaatje 26 – Logoland

01 juli 2023     Redactie Alex De Vliegere – Fotografie Geert Dekkers

Weer eens wat anders. We bezochten onlangs de Havendagen in Etten-Leur. Onder een strakblauwe hemel trok er een oogverblindende stoet aan historische voertuigen voorbij: tractoren, auto’s en bromfietsen. U weet vast het antwoord op onze volgende vraag. Stuur hem in en ding mee naar een tas vol lekkers van Aldi, winkelcentrum Heksenwiel.

Lees meer

Zoekplaatje 25 – Bloemlezing

24 juni 2023     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een bloemrijk plaatje omdat de zomer officieel is begonnen. Er kwam ons ter ore dat dit plaatje inmiddels onaangenaam is verstoord door graffiti. Het zou weer eens niet waar zijn! Wij hebben een nieuwe vraag voor u en als u meedoet dingt u mee naar een heerlijk smulpakket van AVM Seafood, gevestigd aan de ‘achterkant’ van winkelcentrum Heksenwiel.

 

Lees meer

Aspergeboerderij Schalk Prinsenbeek - aspergebanner 23-3 tm 23-6-24

Zoekplaatje 24 – Corridors (2)

17 juni 2023     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

De Bredase stadsdelen Prinsenbeek en Haagse Beemden vormen tezamen het stadskwadrant Noordwest. De foto toont een van de zeven (?) overgangspunten, bezien vanuit Prinsenbeek. Weet u het antwoord op onze vraag, dan kunt u meedingen naar een goedgevulde goodie-bag van BeautySpot, Everdonk 42.

 

Lees meer

Zoekplaatje 23 – Het witte pad

10 juni 2023     Redactie Alex De Vliegere – Fotografie Geert Dekkers

Deze foto is al een tijdje geleden gemaakt. Nog zonder groene blaadjes en in het kille koude licht ziet het pad er onwaarschijnlijk wit uit. Dat maakt de historische naam van dit pad des te toepasselijker. Heeft u een antwoord op onze vraag, dan kunt u meedingen naar een heerlijk shoarmapakket van slagerij Bart Vermeer, winkelcentrum Heksenwiel.

Lees meer

Zoekplaatje 22 – Het feeërieke pad

03 juni 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Geert Dekkers

Deze ronde tonen we u een feeëriek plaatje van een wandelpad, ergens in Prinsenbeek. Geeft u ons het juiste antwoord op onze vraag hierover dan dingt u weer mee naar een mooie prijs: een heerlijk voetverzorgingsproduct van pedicuresalon Kim Engel.

Lees meer

Groenrijk Prinsenbeek - zomergoed

Zomergoed bij Groenrijk Schalk

Zoekplaatje 21 - De rode kooi

27 mei 2023     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Dit aparte gebouwtje voorziet in een prachtige achtergrond voor hippe portretfoto’s. En nu vormt het ook nog het onderwerp van ons nieuwe zoekplaatje. Doet u weer mee? Als prijs hebben we deze keer een cadeaubon ter waarde van 15 euro van tuincentrum Poppelaars aan de Rietdijk voor u in petto.

Lees meer

Zoekplaatje 20 – Zuilengalerij

20 mei 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Geert Dekkers

Een mooie strakke rij zuilen die weerspiegeld worden in de vensters en het plafond. ’s Avonds worden ze ook nog eens sfeervol verlicht. Wat wil je nog meer? Wat dacht u van een cadeaukaart van GroenRijk Schalk? Om mee te dingen hoeft u ons alleen maar het juiste antwoord op onze vraag te geven.

Lees meer

Zoekplaatje 19 - Corridors (1)

13 mei 2023     Redactie Alex De Vliegere – Fotografie Geert Dekkers en Jan Brouwer

De Bredase stadsdelen Prinsenbeek en Haagse Beemden vormen tezamen het stadskwadrant Noordwest. Maar gescheiden van elkaar zijn we wel! Er is de snelweg A16 van Rotterdam naar Antwerpen met pal ernaast een spoorlijn en ook nog de HSL. Je steekt niet zomaar ergens over! Waar dan wel? Geef het juiste antwoord op onderstaande vraag en win een Aldi tas vol lekkers.

Lees meer

Sponsoren Zoekplaatje

^ Naar boven