Zoekplaatje 52 – Het bruggetje naar 2024

30 december 2023     Redactie Alex De Vliegere – Fotografie Geert Dekkers

Een mooi besneeuwd tafereeltje, ergens in de Haagse Beemden. Het is al een wat oudere foto, maar wie het bruggetje overgaat komt terecht in 2024, ongeacht in welke richting u loopt! Doet u weer mee aan ons zoekplaatje? Voor de winnaar ligt er een cadeaucheque ter waarde van € 12,50 klaar, te besteden bij Ristorante Il Primo aan de Donk.

 

Kunt u ons vertellen waar dit bruggetje te vinden is? Hint: Onze fotograaf is van het pad afgegaan om de foto vanuit dit standpunt te kunnen maken. Stuur uw antwoord naar hbnieuws.nl/oplossing-zoekplaatje

Uit de goede inzenders wordt één winnaar getrokken. De inzendtermijn sluit op zaterdag 6 januari om 18.00 uur. De winnaar krijgt van ons automatisch bericht; de oplossing publiceren wij op zaterdag 13 januari.

 

 

Oplossing zoekplaatje 50 – De hooimijt

Wij vroegen ons af waar deze prachtige hooimijt gefotografeerd is. Christina de Klerk-Houtepen had het bij het rechte eind: “De hooiberg staat op de hoek Beeksestraat - Peperbos in Prinsenbeek.” Gefeliciteerd Christina, er wacht een heerlijk shoarmapakket op je bij slagerij Bart Vermeer, winkelcentrum Heksenwiel. Neem er wel even de tijd voor want het kan er erg druk zijn, zoals op bijgaande foto die gemaakt werd door Bert van Halteren te zien is! 

 

    

Terug Schrijf reactie

Sponsoren Zoekplaatje

^ Naar boven