NBS De Hoogakker

Frans Joseph de Graaf 25 jaar directeur bij ‘De Hoogakker’

01 oktober 2023     Redactie en fotografie Monica Rijpma en archief HBNieuws – Modern Prinsenbeek

Het voordeel van een goed archief en de huidige technologie is dat we hier een ‘dubbelportret’ kunnen plaatsen van Frans Joseph de Graaf, directeur van NBS De Hoogakker. Vijfentwintig jaar geleden stapte Frans Joseph voor het eerst in deze rol (zie bijgesloten artikel) en zijn dynamiek heeft niets aan kracht ingeboet.

Lees meer

NBS De Hoogakker en OBS De Wildert in actie voor Stichting Leergeld Breda

28 september 2023     Redactie en fotografie Monica Rijpma

Wie heeft er nog een goede oude fiets in de schuur staan die eigenlijk alleen maar in de weg staat? Misschien zijn de kinderen hun fiets ontgroeid of zijn de volwassenen in huis overgestapt op een elektrische fiets. Weet u wel hoe blij u daarmee Stichting Leergeld Breda maakt!

Lees meer

Goede doel actie nbs de Hoogakker

29 december 2022     Ingezonden door nbs de Hoogakker

In deze decembermaand hebben de kinderen van de Hoogakker door allerlei acties een mooi bedrag opgehaald voor zorgboerderij De Kleine Hoeve. Ze verkochten zelfgemaakte kerstversiering, traden op met liedjes en dansjes, deden kleine klusjes of leverden lege flessen in.

Lees meer

Toekomstbestendige NBS De Hoogakker

12 december 2022     Redactie en fotografie Monica Rijpma

Precies een jaar geleden werden de eerste digiborden gedemonteerd aan de locatie Wandelakker van NBS De Hoogakker. Een jaar verder is het grootste werk klaar en is de onderbouw terug in gloednieuwe klaslokalen. Reden voor een gesprek met directeur Frans-Joseph de Graaf, over de voortgang van deze grote verbouwing die nog wel tot in 2023 zal doorgaan.

Lees meer

Dag van de hulpverlening op NBS de Hoogakker

14 april 2022     Redactie Alex De Vliegere - Fotografie Jan Brouwer

Deze dag wordt al twintig jaar om het jaar in de verkeersweek georganiseerd vanuit de verkeerscommissie van Nutsbasisschool de Hoogakker, zodat alle kinderen in groep 1 of 2 deze dag een keer meemaken. Op woensdag 13 april was het weer zover.

Lees meer

Open dag De Hoogakker

08 april 2022     Ingezonden bericht

Op woensdag 13 april wordt er op beide locaties van Nutsbasisschool De Hoogakker, Wandelakker 60 en Blokmoeren 28 een open dag georganiseerd voor nieuwe ouders.

Van 9.30 tot 12.00 uur is er een vrije inloop voor alle geïnteresseerden.

Lees meer

Feest voor veertig jaar Hoogakker

06 juli 2021     Redactie en foto’s Monica Rijpma

Deze week is het feest bij NBS De Hoogakker. Het uitgestelde veertigjarige jubileum wordt uitbundig gevierd met een estafettefeest voor alle groepen, door het hele schoolgebouw en daarbuiten.

Lees meer

NBS De Hoogakker

^ Naar boven