Uitvaart informatief

Op deze pagina treft u informatieve berichten aan die betrekking hebben op de uitvaartwereld van Breda e.o..

 

Hieronder treft u een link aan naar de pagina Overlijdensberichten. U kunt zelf een overlijden aanmelden via het formulier aan de rechterkant. De kosten hiervan bedragen € 60,- incl. BTW.

 

Ook bevindt zich op deze pagina de rubriek van Mensenlinq, waarbij overige overlijdens worden getoond. Indien u een andere periode van overlijden of stad wenst te zien, of zelfs op naam wilt zoeken dan kan dat ook.

 

Overlijdensberichten Plaats hier uw overlijdensadvertentie

 

  


 

Een passend en uniek afscheid

25 januari 2022     Redactie Tilly van Doorn - Fotografie Ton van Doorn

Afscheid van een dierbare en het grote verdriet dat ermee samengaat: we krijgen er allemaal mee te maken. Hella de Wit maakte als jong meisje al het overlijden van een familielid mee, waarbij vooral de gebeurtenissen eromheen tot aan het afscheid haar fascineerden. Ook daarna bleef dit haar interesse houden.

 

Lees meer

Wat te doen na overlijden

14 november 2021     Uitvaartonderneming Wilma van Opstal

Het is belangrijk om bij leven al over allerlei zaken na te denken. Bijvoorbeeld over (thuis) opbaren, wat een belangrijke rol kan spelen bij het rouwproces.  Uitvaartonderneming Wilma van Opstal neemt de tijd om alle wensen voor een uitvaart te bespreken. 

Lees meer

Vallen van het blad

07 november 2021

Het seizoen verandert: de herfst is in aantocht. Iedere seizoensverandering is voelbaar in de natuur, maar de herfst met haar grilligheid en turbulentie spant wellicht de kroon. De dagen worden steeds korter, het blijft langer donker, de temperatuur gaat omlaag, het regent, het waait, bomen worden kaal en alles wat zo mooi heeft gegroeid en gebloeid, droogt uit en verliest haar kleur en blad.

Lees meer

Uw advertentie hier? Dat kan!

^ Naar boven