Beauty

Nieuwe spot voor BeautySpot

13 januari 2023     Anja Nuijten

Deze keer is het een heel bijzondere jaarwisseling voor BeautySpot. Ik neem jullie graag mee terug naar 2007.

Lees verder

Huidverzorging op wintersport

26 november 2022     Redactie Anouk Strijbos, ABC

In de winter, en met name op wintersport, wordt de huid blootgesteld aan lage temperaturen. De koude wind op wintersport, eventuele zon en lage temperaturen hebben veel invloed op de conditie van de huid. Ook de droge lucht die binnen ontstaat door de verwarming doet de huid geen goed.

Lees verder

Veelgestelde vragen over een schaamlipcorrectie

29 oktober 2022     Redactie Anouk Strijbos, ABC

Hoewel plastische chirurgie steeds bespreekbaarder wordt in de maatschappij, zijn er toch nog enkele ingrepen die gevoelig blijven om te bespreken. Een van de voorbeelden hiervan is een schaamlipcorrectie.

Lees verder

Een mini facelift met een PDO-draadlift

24 september 2022     Redactie Anouk Strijbos, ABC

Helaas wordt de huid slapper naarmate we ouder worden. Dit proces is niet tegen te houden. Huidverslapping ontstaat door de afname van collageen, elastine en vet in het gezicht.

Lees verder

Welke behandelingen mogelijk bij ooglidcorrectie?

27 augustus 2022     Redactie Anouk Strijbos, ABC

Helaas komt met het ouder worden niet alleen maar meer levenservaring en wijsheid. Ook de huid rondom de ogen wordt wat slapper en kan daardoor gaan zorgen voor een sombere of strenge blik of een vermoeid uiterlijk. Dit ontstaat door afhangende oogleden of wallen onder de ogen. Hangende oogleden kunnen naast cosmetische klachten ook voor klachten zorgen als hoofdpijn of een vermoeid en drukkend gevoel.

Lees verder

Mooi jezelf blijven - Heb jij last van overmatig zweten?

30 juli 2022     Redactie Anouk Strijbos, ABC

Heb jij veel verschillende deodoranten en andere producten geprobeerd om van de zweetplekken onder je oksels af te komen? Draag je ook al geen synthetische shirtjes meer en enkel nog wijde kleding om zweetplekken te voorkomen? Als niks meer helpt kan je er best wanhopig en onzeker van worden.

Lees verder

Beautyland

17 juli 2022     Redactie Anja Nuijten

Ik ben Anja Nuijten, sinds 1981 bewoner van de Haagse Beemden en heb sinds 1979 mijn eigen Beautybedrijf. Op mijn zestiende jaar ben ik begonnen met de opleiding schoonheidsverzorging en door de jaren heen heb ik de voortgezette opleiding gedaan met alle mogelijke specialisaties.

Lees verder

Mooi jezelf blijven - Mag ik na het gebruik van fillers direct in de zon?

02 juli 2022     Redactie Anouk Strijbos

Het wordt weer warmer en we zoeken het terras wat vaker op. Het is vrij logisch dat je er op dit moment goed uit wilt zien. Een frisse en ontspannen uitstraling bereik je niet alleen door goed uit te rusten of lekker in het zonnetje te zitten. Ook wat volume in de neus-lippenplooi of wat stevigheid in de lijntjes op de bovenlip kunnen hieraan bijdragen. Deze behandelingen maken je jonger.

Lees verder

Mooi jezelf blijven

26 juni 2022     Redactie Anouk Strijbos

Mijn naam is Anouk Strijbos. Momenteel ben ik bij ABC Clinic werkzaam als marketing- en communicatiemedewerker. Na mijn opleiding communicatie ben ik vrij snel aan de slag gegaan bij een webwinkel in de babybranche. Enkele jaren na de start van mijn carrière was het tijd voor een volgende uitdaging. Deze heb ik gevonden bij ABC Clinic.

Lees verder

^ Naar boven