KBS De Werft

Groene Stappen: Kbs De Werft zet zich in voor een eigen moestuin!

17 juni 2023     Redactie Jolande Rommens-Musquetier – Fotografie De Werft

Op donderdag 15 juni vond op De Werft weer de jaarlijkse sponsorloop plaats. Dit keer was het doel om een eigen moestuin naast de school aan te leggen. De moestuin maakt deel uit van de groene initiatieven van het project 'Natuurlijk...De Werft', waarvan het bovenbouwplein al het prachtig eerste resultaat is. 

 

Lees meer

Fietseninzameling voor goede doel groot succes!

22 april 2023     Redactie Jolande Rommens-Musquetier – Fotografie Michel Rommens

Op vrijdag 14 april konden er bij basisschool De Werft fietsen worden ingeleverd voor het goede doel. En dat was een hartverwarmend succes. Er zijn op deze dag dertig fietsen opgehaald, van kinderfietsen tot fietsen voor volwassenen.

Lees meer

Halloweentocht De Werft

01 november 2022     Redactie en fotografie Jolande Rommens-Musquetier

Het was dit jaar alweer de elfde keer dat de Halloweentocht van basisschool De Werft werd georganiseerd. Ruim 250 Werft-kinderen liepen er dit jaar op zaterdagavond mee samen met hun ouders, broertjes of zussen, met misschien wel een tante of oom, een oma of opa en wat neefjes of een nichtje.

Lees meer

Juf Carla zwaait af

20 juli 2022     Ingezonden door Anja van de Zanden

Op vrijdag 15 juli was er iets te vieren op De Werft! Na een dikke veertig jaar als juf van de jongste kinderen van De Werft, nam Carla van Kaam afscheid!

Lees meer

KBS De Werft haalt 6500 euro op voor Cliniclowns

25 april 2022     Redactie Jolande Rommens-Musquetier - Foto KBS De Werft

Op 14 april hield KBS De Werft aan de Raaimoeren een sponsorloop. De opbrengst van deze loop is bestemd voor de Cliniclowns.

Lees meer

Spacebuzz01 bij De Werft

13 juni 2021     Redactie Jolande Rommens-Musquetier – Fotocompilatie Ton van Doorn

Een flinke rookpluim, een indrukwekkende raket en een hoop leerlingen van groep 7 en 8 die een avontuurlijke ruimtereis gaan maken. Wat een toffe schooldag vandaag bij basisschool De Werft aan de Raaimoeren.

Lees meer

KBS De Werft

^ Naar boven