Creativiteit

Samen aan de slag met klei

10 november 2021     Redactie Nelleke van der Zee – Foto’s aangeleverd

Kunstenaar Thea Kanters is een van de kunstenaars die betrokken zijn bij het project MeeMaakMand. Op 4 november heeft zij haar expertise over keramiek met de deelnemers van de MeeMaakMand gedeeld tijdens het laatste MaakMeeAtelier in Wijkcentrum Heksenwiel.

De MeeMaakMand geeft nieuwe uitdagingen

24 augustus 2021     Redactie Nelleke van der Zee – foto Ton van Doorn

De MeeMaakMand wordt alweer een paar maanden door de kunstenaars uitgereikt. Ook worden er MaakMeeAteliers gegeven, zodat deelnemers van de MeeMaakMand onder begeleiding van twee kunstenaars, samen aan een creatieve uitdaging van de mand kunnen werken.

Intuïtief tekenen in Buurthuis Gageldonk

15 augustus 2021     Uit: Nieuwsbrief 1 Buurthuis Gageldonk – Foto archief HBNieuws Alex De Vliegere

Na de zomervakantie begint het intuïtief tekenen weer elke vrijdagmorgen van 09.15 tot 11.45 uur. De eerste keer op vrijdag 10 september. De kosten zijn vijf euro per bijeenkomst. Het is een doorlopende groep en dat betekent dat je altijd kunt instappen en maandelijks kunt opzeggen.

 

Verrast door creatieve uitdagingen MeeMaakMand

07 juli 2021     Redactie Nelleke van der Zee – Foto Anja Wierckx-Staps

De MeeMaakMand wordt alweer een paar maanden door kunstenaars uitgereikt. Ook worden er MaakMeeAteliers gegeven, zodat deelnemers van de MeeMaakMand onder begeleiding van twee kunstenaars, samen aan een creatieve uitdaging van de mand kunnen werken.

De MeeMaakMand gaat weer van start

24 mei 2021     Redacteur: Nelleke van der Zee - Foto: logo/flyer aangeleverd

Creatieve wijkbewoners opgelet! De MeeMaakMand gaat weer van start. Vóór 30 mei kunt u zich opgeven voor deelname op onderstaand e-mailadres of een ingevulde flyer afgeven bij de bibliotheek op Heksenwiel of bij Ontmoetingscentrum De Sleutel, Buurthuis Gageldonk, Inloop de VERbindING of Centrum Heksenwiel.

^ Naar boven