Aikido in Prinsenbeek

11 september 2022     Ingezonden bericht

Gratis kennismaken met Aikido voor volwassenen en senioren. Welkom bij de open lessen op woensdag 14 en 21 september om 20.30 uur in de Drie Linden. Meld je aan via bosbeekdojo@outlook.com of kom langs in de judozaal.

Lees meer

Oud worden zonder het te zijn…, wie wil dat niet!

18 mei 2022     Ingezonden bericht door vereniging SORG

Als je wat ouder wordt is bewegen belangrijk voor lichaam en geest. SORG is een vereniging waar verschillende sporten beoefend kunnen worden.

Lees meer

RTC Prinsenbeek viert veertigjarig jubileum

14 mei 2022     Ingezonden bericht

Twee jaar later dan gepland, maar op zondag 22 mei viert Rijwiel- en Tour Club Prinsenbeek (RTC) haar veertigjarig jubileum. Het wordt een feestelijke dag op én naast de fiets.

Lees meer

Voorinschrijving Amgen Singelloop 2022 geopend

09 mei 2022     Ingezonden bericht

De inschrijving van de Bredase Singelloop is op 1 mei 2022 officieel geopend. Op 2 oktober 2022 vindt, na tweemaal uitstel door corona, eindelijk de 35e lustrumeditie plaats.

Lees meer

Sportintroductie 60+

28 april 2022     Ingezonden bericht

Samen bewegen voor Bredase 60-plussers Breda. Breda Actief wil graag dat alle Bredanaars lekker in hun vel zitten.

Lees meer

Bredase sport- en beweegactiviteiten

27 april 2022     Ingezonden door Breda Actief

In Breda zijn er veel sport- en beweegactiviteiten. Toch weten veel Bredanaars niet waar er gesport kan worden. Op de website www.actiefinbreda.nl is een online platform dat inspeelt op deze behoefte.

Lees meer

The Gunners biedt vrienden aan

23 april 2022     Ingezonden bericht

Voetbalvereniging The Gunners uit Breda biedt nieuwe vrijwilligers per direct 450 nieuwe vrienden aan, zodra zij een rol bij de club op zich nemen. Net als veel andere verenigingen heeft de voetbalclub uit de Haagse Beemden behoefte aan vrijwilligers die het ‘runnen’ van de club mogelijk maken.

Lees meer

Wordt roeien ook jouw sport?

02 april 2022     Ingezonden bericht - Foto Marlies van Rosmalen

Op zondag 10 april 2022 organiseert Roeivereniging Breda van 11.00 tot 13.00 uur een open dag voor iedereen vanaf 11 jaar die wil kennismaken met de roeisport. Neem een kijkje in het clubgebouw en de botenloods, oefen ‘droog’ op een roeiapparaat in de fitnessruimte en maak een korte roeitocht op de rivier de Mark onder begeleiding van een ervaren instructeur. Voorwaarde is dat je kunt zwemmen en je kleding nat mag worden.

Lees meer

De 30 gepasseerd, gezellig en vrouw? Kom hockeyen bij HCP!

27 maart 2022     Ingezonden bericht

Een groep enthousiaste dames tussen de 35 en 50 jaar vormt samen het dames veteranenteam, ofwel veterinnen, zoals ze het zelf noemen, van Hockeyclub Prinsenbeek. Het gezellige team zoekt extra speelsters vanaf 30 jaar, liefst met enige hockeyervaring. Pak jij de bal weer op?

Lees meer

Special Olympics

25 maart 2022     Ingezonden bericht

De gemeenten Breda en Tilburg mogen de Special Olympics Nationale Spelen in 2024 organiseren. Het grootste nationale sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking vindt in juni 2024 plaats in de twee speelsteden.

Lees meer

In 2023 is Breda Atletiekstad

10 maart 2022     Ingezonden bericht

De Atletiekunie gaat samen met Atletiekvereniging SPRINT en Stichting de Bredase Singelloop drie nationale kampioenschappen organiseren in 2023. In februari organiseert SPRINT het NK junioren indoor in Apeldoorn. In de zomer van 2023 vindt het NK atletiek voor senioren plaats op de atletiekbaan van SPRINT bij het Mastbos Breda. Ten slotte zal het NK Halve marathon onderdeel zijn van de 36ste editie van de Bredase Singelloop in oktober 2023.

Lees meer

WDS’19 en Martijn van Wanrooy verlengen samenwerking

04 maart 2022     Ingezonden bericht - Foto HongGuang Wang

WDS'19 en Martijn van Wanrooy zijn akkoord over de verlenging van zijn aflopende contract voor het seizoen 2022 - 2023. Martijn gaat daarmee zijn zevende seizoen in als hoofdtrainer bij onze vereniging. We kijken beide uit naar de bijdrage die Martijn als hoofdtrainer kan gaan leveren aan de verdere groei van onze vereniging en de ambities die wij als vereniging hebben.

Lees meer

Sterkere spieren met Powerwalking

26 februari 2022     Redactie Jolande Rommens-Musquetier – Foto Joyce van Kralingen

Joyce van Kralingen is de drijvende kracht achter de Powerladies Breda. Ze heeft een Powerwalkgroep op dinsdag en wil een nieuwe Powerwalkgroep op zaterdag starten want door corona was het lastig om samen te gaan lopen. Nu, met de lente in aantocht en de neerwaartse curve van omikron, zijn er weer meer mogelijkheden om lijf en spieren los en sterker te maken. En samen is dan toch gezelliger dan alleen.

Lees meer

TVHB Tennisclinic

18 februari 2022     Ingezonden bericht

Dit jaar bestaat tennisvereniging Haagse Beemden alweer 42 jaar! TVHB is een gezellige en sfeervolle tennisvereniging in het hart van de Haagse Beemden. Met de all-weatherbanen en een gezellig clubhuis is deze vereniging het hele jaar door de perfecte plaats om een balletje te slaan.

Lees meer

Vierde editie KLM Urban Trail Breda op 27 maart

22 januari 2022     Ingezonden bericht

Op zondag 27 maart 2022 gaat de KLM Urban Trail Breda weer van start. De vierde editie biedt deelnemers een uniek parcours dat hen door tal van markante en iconische gebouwen in Breda leidt.

Lees meer

Gymles van een wereldkampioen

27 november 2021     Redactie en fotografie Monica Rijpma

Elke week komt meneer Erik op verschillende scholen in de Haagse Beemden gymles geven. Meneer Erik heet voluit Erik Faes en hij is werkzaam bij Breda Actief waar hij sportcoach en sportcoördinator is.

Lees meer

Judovereniging Haagse Beemden Breda scoort prestigieus JBN Keurmerk

17 november 2021     Redactie Judovereniging Haagse Beemden Breda

Vereniging uit Haagse Beemden is beloond door Judo Bond Nederland. Een club die de extra spotlights verdient. “Een club waar alles voor haar leden tiptop is geregeld en het aanbod zeer kwalitatief”, zo omschrijft Walter van der Mast van Judo Bond Nederland de Bredase club.

Lees meer

WDS'19: MVO Nigeria

14 november 2021     the Gunners

 

Maatschappelijke betrokkenheid

Lees meer

Uw advertentie hier? Dat kan!

^ Naar boven