12

Judovereniging Haagse Beemden Breda scoort prestigieus JBN Keurmerk

17 november 2021     Redactie Judovereniging Haagse Beemden Breda

Vereniging uit Haagse Beemden is beloond door Judo Bond Nederland. Een club die de extra spotlights verdient. “Een club waar alles voor haar leden tiptop is geregeld en het aanbod zeer kwalitatief”, zo omschrijft Walter van der Mast van Judo Bond Nederland de Bredase club.

Lees meer

WDS'19: MVO Nigeria

14 november 2021     the Gunners

 

Maatschappelijke betrokkenheid

Lees meer

Project Comeback inspireert jongeren

08 november 2021     Ingezonden bericht

De Bredase topsporters Roy Meyer en Marlène van Gansewinkel geven op woensdag 10 november twee 'inspiratie-sessies' voor jongeren die op één of andere manier vastlopen. Dit doen zij in het kader van het landelijke Project Comeback dat als doel heeft om jongeren te laten terugkomen na tegenslag. Bekende sporters delen tijdens on- en offline events inspiratie, tips en mogelijkheden met jongeren.

Lees meer

Opening Tennis- en Padelvereniging Heksenwiel

02 november 2021     Ingezonden bericht

Zaterdag 30 oktober was het eindelijk zover: wethouder Daan Quaars - wat minder bekend dan naamgenoot Bertus, maar zeker ook sportminded - opende de schitterend nieuwe tennis- en padelbanen van TV Heksenwiel gelegen in de Bredase wijk Haagse Beemden.

Lees meer

Verbeeten Challenge Breda

31 oktober 2021     Ingezonden bericht

Samen sportief tegen kanker. De organisatie van de Verbeeten Challenge Breda heeft besloten het sportevenement alsnog dit jaar te organiseren. Op zondag 7 november dagen honderden sporters zichzelf uit voor het goede doel.

Lees meer

TV Heksenwiel opent gemoderniseerd park

29 oktober 2021     Redactie Monica Rijpma – Foto aangeleverd

Direct naast winkelcentrum Heksenwiel ligt het grote sportterrein waar naast elkaar TV Heksenwiel en VV Boeimeer dagelijks actief zijn, vaak tot in de late uurtjes.

Lees meer

NAC Fundag op het sportpark van WDS’19

13 augustus 2021     Redactie Tilly van Doorn-Cogenbach – Foto’s Ton van Doorn

Door NAC Maatschappelijk, WDS’19, Grote Broer/Zus Haagse Beemden, MCON Sports, De Nieuwe Veste, Breda Actief, Breda University en de Gemeente Breda werd afgelopen woensdag een NAC Fundag gerealiseerd op het sportpark aan de Ganzerik. Het doel hiervan is verbinding en gelijke kansen voor iedereen binnen de wijk. 

Lees meer

NAC Fundag

06 augustus 2021     Ingezonden bericht – Foto archief HBNieuws Alex De Vliegere

Op woensdag 11 augustus vindt op Sportpark Paradijs de NAC Fundag plaats. Een unieke samenwerking tussen NAC Maatschappelijk, MCON Sports, De Nieuwe Veste, Breda Actief, Breda University, de Gemeente Breda, Grote Broer/Zus Haagse Beemden en WDS'19.

Lees meer

Live E-sporttoernooien voor Bredase jeugd

28 juli 2021     Ingezonden bericht

Voor iedereen vanaf tien jaar zijn er deze zomervakantie fysieke E-sporttoernooien. Breda Actief organiseert samen met Gemeente Breda, mCon esports, NAC Maatschappelijk en Breda University vijf toernooien inclusief verschillende gaming activiteiten op vier locaties door de stad.

Lees meer

Walking Football bij WDS’19

12 juli 2021     Ingezonden bericht

Bij WDS’19 is er elke woensdagmorgen Walking Football voor iedereen vanaf zestig jaar. Dus ook voor de dames onder u.

Lees meer

TVHB Clubkampioenschappen 2021

08 juli 2021     Ingezonden bericht

Ondanks de coronarichtlijnen en maatregelen konden we gelukkig gewoon doortennissen. We mogen ook weer toernooitjes en activiteiten organiseren. Daarom gaan we meteen na de zomervakantie, van zondag 22 t/m vrijdag 27 augustus 2021 de TVHB Clubkampioenschappen organiseren.

Lees meer

Voetballen bij NAC in de zomervakantie

24 juni 2021     Ingezonden

Drie dagen voetbalplezier in een mooi NAC Breda Soccer Camps tenue, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes leren kennen én je voetbalvaardigheden ontwikkelingen. Het gebeurt allemaal tijdens de verschillende NAC Breda Soccer Camps in de zomervakantie.

Lees meer

Masterclass wereldkampioen MMA Pieter Buist

18 juni 2021     Redactie Nelleke van der Zee - foto’s Alex De Vliegere

Pedagogisch medewerker Ray Mathijssen van Grote Broer/Grote Zus en Grote Broer Gianni Stammeshausen hebben ervoor gezorgd dat op woensdagmiddag 16 juni vierentwintig kinderen een Masterclass Mixed Martial Arts (MMA) van niemand minder dan drievoudig Europees kampioen en Wereldkampioen Pieter Buist kregen. Ook kinderen van Sport-BSO Flekss-De Rietvink waren aanwezig.

Lees meer

Hoe houden we onze conditie op peil in coronatijd?

12 juni 2021     Redactie Tilly van Doorn-Cogenbach – Logo José De Vloer

Beweegcoach Rens Schurman spoort de bewoners van de Haagse Beemden aan om meer te bewegen. Regelmatig schotelden hij of beweeglerares José van Haasteren ons nieuwe oefeningen voor. 'Laat je lichaam niet versloffen in coronatijd' was hun devies. Inmiddels zijn de maatregelen dusdanig versoepeld, dat we weer met anderen binnen en buiten mogen sporten. HBNieuws besloot daarom dat dit het laatste artikel wordt met oefeningen in coronatijd.

Lees meer

Aankomst team GE in Almelo

07 juni 2021     Foto en info ingezonden door Ellen Wilms

In een vorig artikel las u over de fietschallenge door leerlingen en medewerkers van Graaf Engelbrecht. Het team is goed aangekomen.  

Lees meer

Team Graaf Engelbrecht op de fiets voor Join4Energy

07 juni 2021     Redactie Nelleke van der Zee - Foto’s Alex De Vliegere

Dit jaar geen beklimming van de Mont Ventoux. Het team Graaf Engelbrecht vertrok op donderdag 2 juni om 10.30 uur op de fiets naar Almelo.

Lees meer

Senioren Zomerfit

27 mei 2021     Foto - Zorg voor elkaar Breda

Door corona hebben we allemaal veel stilgezeten. Nu er weer meer kan, gaan we in groepjes buiten bewegen. Fit for Life biedt een leuk zomerprogramma aan.

Lees meer

Oranjefestival WDS’19

17 mei 2021

Op 12 juni organiseert WDS’19 samen met Grote Broer/Zus HB en Breda Actief het Oranjefestival!

Lees meer

Hoe houden we onze conditie op peil in coronatijd?

14 mei 2021     Logo José De Vloer

Beweegcoach Rens Schurman spoort bewoners van de Haagse Beemden aan om meer te bewegen. Regelmatig schotelen hij of beweeglerares José van Haasteren ons nieuwe oefeningen voor. “De lockdown duurt nog te lang om je conditie te laten versloffen”, is hun devies. Rens kreeg dit keer tips van zijn collega’s bij Zorg voor Elkaar Breda om ons lenig en soepel te houden. Hij wijst erop dat de oefeningen uiteraard voor eigen verantwoordelijkheid zijn. “De vitaliteit, mobiliteit en veiligheid in het huis van de lezers kunnen wij niet inschatten”, legt hij uit.

Lees meer

Nieuw kunstgrasveld voor v.v. The Gunners

14 mei 2021     Foto aangeleverd door Mario van der List

Het complex van v.v. The Gunners uit de Haagse Beemden krijgt een nieuw kunstgrasveld. Het oude veld dateert alweer van 2009. Naast een nieuw veld wordt tevens voor beide velden alle veldverlichting vervangen door ledverlichting. 

Lees meer

Eerste meidenvoetbaltoernooi bij WDS’19 groot succes!

08 mei 2021

Meer dan 45 meiden hebben meegedaan aan een voetbaltoernooi voor meisjes op Sportpark Paradijs. De weergoden waren ons op zaterdag 24 april gelukkig goed gezind en de zon heeft de hele dag geschenen. Studente van Curio Sport en Bewegen, Lindsey Blaak, ook speelster van Vrouwen 1, heeft dit toernooi georganiseerd in het kader van een examenopdracht.

Lees meer

Berenvoetbal bij WDS’19 groeit flink!

06 mei 2021     Ingezonden door WDS'19

Sinds enkele jaren is er bij WDS’19 een nieuwe categorie: BERENVOETBAL!
Inmiddels trainen meer dan dertig jonge kinderen twee keer per week mee in op dit moment twee verschillende groepen. Deze jongste leeftijdscategorie, waar spelers en speelsters van drie tot en met zeven jaar kennis maken met het voetbalspel, is de afgelopen jaren explosief gegroeid. Maar er is zeker ruimte voor nieuwe kinderen in het berenvoetbal.

Lees meer

Hoe houden we onze conditie op peil in coronatijd?

26 april 2021     Redactie: Tilly van Doorn-Cogenbach - Foto's José van Haasteren - Logo: José De Vloer

In samenwerking met beweegcoach Rens Schurman spoort José van Haasteren (bekend van onder andere dansimprovisaties in De Vloer) de bewoners van de Haagse Beemden aan om meer te gaan bewegen. “De lockdown duurt nog te lang om je conditie te laten versloffen, dus doe er iets aan!”, is haar devies. Dit keer vertelt José hoe haar eigen 50+ conditiegroepje gedurende deze tijd in beweging bleef en blijft.

Lees meer

Summervibes Springbreak

25 april 2021

 

 

 

 

 

Lees meer

Skatepark Haagse Beemden officieel geopend

17 april 2021     Redactie Nelleke van der Zee - Foto's Alex de Vliegere

Het zonnetje zorgt voor een behaaglijke temperatuur en blije snoeten vormden het beeld op vrijdagmiddag 16 april tijdens de officiële opening van het Skatepark aan het Paradijspad.

Lees meer

12

Uw advertentie hier? Dat kan!

^ Naar boven