12

Senioren Zomerfit

27 mei 2021     Foto - Zorg voor elkaar Breda

Door corona hebben we allemaal veel stilgezeten. Nu er weer meer kan, gaan we in groepjes buiten bewegen. Fit for Life biedt een leuk zomerprogramma aan.

Lees meer

Hoe houden we onze conditie op peil in coronatijd?

14 mei 2021     Logo José De Vloer

Beweegcoach Rens Schurman spoort bewoners van de Haagse Beemden aan om meer te bewegen. Regelmatig schotelen hij of beweeglerares José van Haasteren ons nieuwe oefeningen voor. “De lockdown duurt nog te lang om je conditie te laten versloffen”, is hun devies. Rens kreeg dit keer tips van zijn collega’s bij Zorg voor Elkaar Breda om ons lenig en soepel te houden. Hij wijst erop dat de oefeningen uiteraard voor eigen verantwoordelijkheid zijn. “De vitaliteit, mobiliteit en veiligheid in het huis van de lezers kunnen wij niet inschatten”, legt hij uit.

Lees meer

Nieuw kunstgrasveld voor v.v. The Gunners

14 mei 2021     Foto aangeleverd door Mario van der List

Het complex van v.v. The Gunners uit de Haagse Beemden krijgt een nieuw kunstgrasveld. Het oude veld dateert alweer van 2009. Naast een nieuw veld wordt tevens voor beide velden alle veldverlichting vervangen door ledverlichting. 

Lees meer

Eerste meidenvoetbaltoernooi bij WDS’19 groot succes!

08 mei 2021

Meer dan 45 meiden hebben meegedaan aan een voetbaltoernooi voor meisjes op Sportpark Paradijs. De weergoden waren ons op zaterdag 24 april gelukkig goed gezind en de zon heeft de hele dag geschenen. Studente van Curio Sport en Bewegen, Lindsey Blaak, ook speelster van Vrouwen 1, heeft dit toernooi georganiseerd in het kader van een examenopdracht.

Lees meer

Berenvoetbal bij WDS’19 groeit flink!

06 mei 2021     Ingezonden door WDS'19

Sinds enkele jaren is er bij WDS’19 een nieuwe categorie: BERENVOETBAL!
Inmiddels trainen meer dan dertig jonge kinderen twee keer per week mee in op dit moment twee verschillende groepen. Deze jongste leeftijdscategorie, waar spelers en speelsters van drie tot en met zeven jaar kennis maken met het voetbalspel, is de afgelopen jaren explosief gegroeid. Maar er is zeker ruimte voor nieuwe kinderen in het berenvoetbal.

Lees meer

Hoe houden we onze conditie op peil in coronatijd?

26 april 2021     Redactie: Tilly van Doorn-Cogenbach - Foto's José van Haasteren - Logo: José De Vloer

In samenwerking met beweegcoach Rens Schurman spoort José van Haasteren (bekend van onder andere dansimprovisaties in De Vloer) de bewoners van de Haagse Beemden aan om meer te gaan bewegen. “De lockdown duurt nog te lang om je conditie te laten versloffen, dus doe er iets aan!”, is haar devies. Dit keer vertelt José hoe haar eigen 50+ conditiegroepje gedurende deze tijd in beweging bleef en blijft.

Lees meer

12

Uw advertentie hier? Dat kan!

^ Naar boven