TaiChi – Qi-Gong Prinsenbeek

19 maart 2023     Ingezonden bericht – Foto Pixabay

Al twaalf jaar verzorgt de vereniging TaiChi – Qi-Gong Prinsenbeek iedere week Tai Chi trainingen (Yang style) in de gymzaal van Sporthal De Drie Linden.

Lees meer

Sportdromen 2023

15 maart 2023     Ingezonden bericht

Uniek Sporten West- Brabant en BrabantSport Fonds verwezenlijken Sportdromen voor mensen met een beperking of aandoening. Zij verdienen net als ieder ander de kans om te sporten en bewegen. Helaas is dat niet altijd zo vanzelfsprekend. Regelmatig hebben mensen wel een sportdroom, maar vinden ze het lastig om die te realiseren.

Lees meer

TTV Prinsenbeek heeft ruimte voor nieuwe leden!

28 januari 2023     Ingezonden bericht

Kom nu tafeltennis spelen bij TTV Prinsenbeek! Wij tafeltennissen elke maandagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur en woensdagavond van 20.30 uur tot 23.00 uur.

Lees meer

Nigel de Jong directeur topvoetbal KNVB

09 januari 2023     Ingezonden door KNVB - Foto ANP/MMP/Ab Blauw

Nigel de Jong is door de KNVB benoemd als directeur topvoetbal. De oud-international treedt deze maand in dienst van de voetbalbond en is daarmee de opvolger van Nico-Jan Hoogma.

Lees meer

Topcompetities vrouwenvoetbal onderdeel van betaald voetbal

30 december 2022     Ingezonden door KNVB

Tijdens de najaarseditie van de bondsvergadering is formeel besloten dat de Azerion Vrouwen Eredivisie, de Beloftencompetitie Vrouwen en de KNVB-bekercompetitie voor vrouwen onder de bestuurlijke verantwoordelijkheid van het betaald voetbal verder gaan. Deze beslissing draagt bij aan de volgende stap in de professionalisering van het vrouwenvoetbal in Nederland en sluit aan bij strategische doelstellingen van de KNVB om de topcompetities voor vrouwen aantrekkelijker te maken.

Lees meer

Oranjeshirts brengen 380 duizend euro op

28 december 2022     Ingezonden bericht

De Oranjeshirts die de Nederlands elftalspelers hebben gedragen in de WK-wedstrijden tegen Senegal, Ecuador, Qatar, Verenigde Staten en Argentinië hebben bijna 325 duizend euro opgeleverd. De geveilde shirts van de UEFA Nations Leagueduels met Polen en België in september brachten eerder al zo’n 55 duizend euro op, waardoor de teller op 380 duizend euro komt te staan.

Lees meer

Nieuwe sportvelden vormen ontmoetingsplek in Haagse Beemden

03 december 2022     Ingezonden door gemeente Breda

Voetbalvereniging WDS’19 heeft een nieuw kunstgrasveld, pannaveld en nieuwe speeltoestellen. Het kunstgrasveld met kurkgranulaat, het pannaveld en de nieuwe speeltoestellen zijn een belangrijke toevoeging voor de Haagse Beemden. Ze zorgen voor meer verbinding en sportmogelijkheden voor buurtbewoners.

Lees meer

Geen uitpubliek bij derby’s dit seizoen

29 november 2022     Ingezonden bericht – Foto Pixabay

De burgemeesters van Breda en Tilburg, politie en Openbaar Ministerie, en de clubs NAC en Willem II zijn dinsdag 15 november bij elkaar geweest voor een overleg van de zogeheten voetbalvierhoek. Na uitvoerig met elkaar gesproken te hebben, is besloten beide derby’s dit seizoen zonder uitpubliek te spelen. Zowel de wedstrijd op 11 december in Tilburg als die op 14 april in Breda wordt dus zonder supporters van de bezoekende club gespeeld.

Lees meer

Vernieuwde route veldtoertocht RTC

24 november 2022     Ingezonden door RTC Prinsenbeek

De Marktzicht veldtoertocht van Rijwiel- en Tourclub Prinsenbeek (RTC) op zondag 27 november heeft een nieuwe route. De deelnemers aan deze tocht voor ATB- en cyclocrossfietsers kunnen zich inschrijven bij De Drie Linden aan de Heisprong in Prinsenbeek.

Lees meer

Singelloop

30 september 2022     Redactie Willem Butz, Voorzitter Stichting De Bredase Singelloop

Beste loopvrienden, met twee jaar vertraging, door corona, vieren we dit jaar de 35e editie van de Bredase Singelloop. We hebben er zin in! De eerste editie werd gehouden in 1986, met zo’n tweeduizend deelnemers. Nu, 37 jaar later, hopen we op twintigduizend deelnemers die meedoen aan misschien wel de leukste loop van Nederland, door het historische stadscentrum met zijn vele terrasjes.

Lees meer

Uniek Sporten Brabant lanceert sportkaart

20 september 2022     Ingezonden bericht

Een chronische aandoening of beperking hoeft geen belemmering te zijn om te sporten. Ruim 50% van de mensen met een handicap beweegt echter onder de landelijke norm.

Lees meer

Bier en Ballen helpt kinderen in armoede in Breda

13 september 2022     Ingezonden door Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda

De transfermarkt is formeel gesloten, maar die in het Bredase amateurvoetbal staat wagenwijd open. Bij de start van het nieuwe voetbalseizoen kan het Jeugdfonds Sport en Cultuur Breda namelijk extra geld inzetten. Dankzij een gulle donatie van ‘Bier & Ballen’, 6343 euro om precies te zijn, kan komend seizoen de contributie, tenues en voetbalschoenen van twintig kinderen in Breda worden betaald.

Lees meer

Aikido in Prinsenbeek

11 september 2022     Ingezonden bericht

Gratis kennismaken met Aikido voor volwassenen en senioren. Welkom bij de open lessen op woensdag 14 en 21 september om 20.30 uur in de Drie Linden. Meld je aan via bosbeekdojo@outlook.com of kom langs in de judozaal.

Lees meer

Swim Breda 2022 toch weer in De Kuil

06 september 2022     Ingezonden door Stichting Fight Cancer

Veiligheid van deelnemers staat voorop! Op zondag 11 september 2022 maakt Breda wederom een vuist tegen kanker. Een grote groep enthousiaste vrijwilligers organiseert samen met organisaties en bedrijven de derde editie van Swim to Fight Cancer.

Lees meer

Zeskamp op de eerste dag van Buurtcamping Kesteren

25 juli 2022     Redactie Monica Rijpma - Foto’s archief HBN, Alex De Vliegere

Wist je dat Zeskamp is uitgevonden in Nederland? In de jaren 60 kwam op televisie in Nederland voor het eerst het spelprogramma waarin mensen uit een stad of streek in zes knotsgekke spelen tegen elkaar streden voor de kampioenstitel.

Lees meer

MC Roadrunnerrit zeer geslaagd

20 juli 2022     Ingezonden door Rien Huijbregts, MC Roadrunner

Op zondag 3 juli was het bij het Veehandelshuis weer een leuke drukte van af en aan rijdende motoren. Zij namen deel aan deze tourritten met daarin de keuze van de rijder voor 120 of 210 km. De ritten waren georganiseerd en uitgezet door de lokale motorclub MC Roadrunner.

Lees meer

Wielerronde van Prinsenbeek

27 juni 2022     Ingezonden door het wielercomité

Na twee jaar afwezigheid wordt op vrijdagavond 1 juli de wielerronde van Prinsenbeek weer verreden. Nog steeds met een wedstrijd voor KNWU-renners om 19.30 uur en ook met de Beekse prominentenkoers om 21.30 uur. Het parcours is ook hetzelfde.

Lees meer

Oud worden zonder het te zijn…, wie wil dat niet!

18 mei 2022     Ingezonden bericht door vereniging SORG

Als je wat ouder wordt is bewegen belangrijk voor lichaam en geest. SORG is een vereniging waar verschillende sporten beoefend kunnen worden.

Lees meer

Uw advertentie hier? Dat kan!

^ Naar boven