Over ons

Home

 

Kunstenaars

 

Routekaart 2024

 

Over ons

 

Nieuws

 

Contact

Waar we voor staan

Kunstroute Haagse Beemden wil een bijdrage leveren aan het belang van kunst en kunstenaars in de samenleving, door lokale kunstenaars op een laagdrempelige manier hun werk te laten tonen aan onze mede-wijkbewoners. Wij willen de wijkbewoners ook interesseren voor en laten inspireren door kunst. Kunst kan, door het prikkelen van de verbeeldingskracht, een andere blik op de wereld bieden en laat ons fantaseren. Kunst is voor iedereen: van jong tot oud.

 

Waar we voor gaan

Kunstroute Haagse Beemden biedt kunstenaars, zowel met een kunstopleiding als autodidacten, een podium om hun werk te laten zien. Kunstroute Haagse Beemden organiseert om de twee jaar een open atelierroute, die in juni plaatsvindt. In het tussenliggende jaar organiseren we doorgaans een groepsexpositie in de wijk. Alle locaties van de kunstroute zijn gratis toegankelijk.

 

De deelnemende kunstenaars zetten tijdens de kunstroute de deuren van hun atelier of huiskamer open om bezoekers te laten genieten van hun werk en stimuleren hiermee de dialoog tussen de kunstenaar en het publiek. Ook tijdens een groepsexpositie is er direct interactie tussen de kunstenaars en het publiek. Uiteraard bieden onze exposanten de mogelijkheid om hun kunst aan te kopen.

 

Kunstroute Haagse Beemden is bij uitstek de gelegenheid voor het publiek om zich te oriënteren op een eventueel te volgen cursus of workshop bij een van de deelnemers.

 

Vrienden worden?

Kunstroute Haagse Beemden is niet gesubsidieerd. Voor het organiseren van ons evenement zijn we afhankelijk van de gunsten van onze vrienden. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen die kunst een warm hart toedragen. Wil jij ook vriend worden van Kunstroute Haagse Beemden? Mail ons dan je gegevens en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
 

 

 

^ Naar boven