Toetsenbord Magic

 

Met Tanja Cavaljé

Hallo, ik ben Tanja Cavaljé. Mijn laptop is mijn beste vriend, omdat ik daar mijn brood (mét kaas) mee verdien. Jarenlang als management assistent en de laatste 8 jaar als virtueel assistent.

En altijd merk ik dat er vaak veel snellere manieren zijn om iets op je computer voor elkaar te krijgen. Die kennis die deel ik graag met jou. Het leven is al druk genoeg toch? Dus je leest in deze rubriek vooral tijdbesparende tips. Heb je zelf een (aanvullende) tip? Reageer dan gerust. Samen weten we zoveel!

 


 

Turbotoetsen Ctrl + A

Redactie Tanja Cavaljé

Hallo, ik ben Tanja Cavaljé. Mijn laptop is mijn beste vriend, omdat ik daar mijn brood (mét kaas) mee verdien. Jarenlang als management assistent en de laatste 8 jaar als virtueel assistent. En altijd merk ik dat er vaak veel snellere manieren zijn om iets op je computer voor elkaar te krijgen. Die kennis die deel ik graag met jou. Het leven is al druk genoeg toch? Dus je leest in deze rubriek vooral tijdbesparende tips. Heb je zelf een (aanvullende) tip? Reageer dan gerust. Samen weten we zoveel!

Lees meer

Turbotoetsen

Hallo, ik ben Tanja Cavaljé. Mijn laptop is mijn beste vriend, omdat ik daar mijn brood (mét kaas) mee verdien. Jarenlang als management assistent en de laatste acht jaar als virtueel assistent. En altijd merk ik dat er vaak veel snellere manieren zijn om iets op je computer voor elkaar te krijgen. Die kennis deel ik graag met jou. Het leven is al druk genoeg toch? Dus je leest in deze rubriek vooral tijdbesparende tips. Heb je zelf een (aanvullende) tip? Reageer dan gerust. Samen weten we zoveel!

Lees meer

Sneltoetsen: niet alleen snel, ook gezond!

Tanja Cavaljé

De komende tijd deel ik sneltoetsen met je. Ieder programma heeft sneltoetsen. Dus niet alleen Word en Excel maar ook Chrome. Dus laat voortaan je muis links liggen (of rechts als je rechtshandig bent) en ontdek de drie grote voordelen van sneltoetsen.

Lees meer

^ Naar boven