Dans

Dansspektakel ‘Life’ van Ghislaine vol passie en kwaliteit

09 juli 2022     Redactie Christel Groot-Huiting – Fotografie Bert van Halteren

Vol verwachting zit een bijna volledig gevulde zaal met publiek te wachten op de start van het alweer twaalfde dansspektakel van Ghislaine Dance Company, deze zaterdagavond 2 juli in het Chassé Theater. En ze worden niet teleurgesteld… De dynamische en professionele dansshow ‘Life’, vol met actie, vreugde en verdriet, wordt door maar liefst vierhonderd dansers uitermate gedreven en vol overgave aan het publiek gebracht.

Lees meer

Aspergeboerderij Schalk Prinsenbeek - aspergebanner 23-3 tm 23-6-24

Ghislaine laat niets aan het toeval over!

11 juni 2022     Ghislaine van Luyt

Eindelijk is het dan zover, nog enkele weken en dan staan de dansers van Ghislaine dance Company op het toneel van het Chassé Theater! Hun nieuwe wervelende dansspektakel LIFE gaat, na een extra wachttijd van twee jaar vanwege corona, nu eindelijk plaatsvinden. Met vier voorstellingen op 2 en 3 juli om 14.00 uur en 19.30 uur. Dansstijlen variëren van Hiphop, Modern, Kleuterdans, Jazz, Klassiek, Streetkids tot New Style. Een spektakel van vierhonderd dansers van alle leeftijden.

Lees meer

Danslerares Xanne Ploeg in Buurthuis Gageldonk

31 juli 2021     Redactie Tilly van Doorn-Cogenbach

Buurthuis Gageldonk heeft professioneel danslerares Xanne Ploeg ingehuurd om, in het kader van activiteiten voor ouderen, op maandagochtend bewegingslessen voor senioren te geven. Een goede reden om Xanne in deze rubriek wat beter te leren kennen. Wie is Xanne?

Lees meer

^ Naar boven