KBS De Driezwing

KBS De Driezwing bezocht vanuit Breda Gelijk

19 oktober 2022     Ingezonden door KBS De Driezwing

Onlangs heeft groep 7 van KBS De Driezwing bezoek gekregen vanuit Breda Gelijk. Dit is een initiatief vanuit de gemeente waarbij scholen bezoek krijgen van een aantal personen met een beperking.

Lees meer

Rondleiding door de Haagse Beemden

03 oktober 2022     Ingezonden door KBS De Driezwing

Kinderen van de Ploetergroep van KBS de Driezwing geven een rondleiding aan de nieuwe directrice. Dit nieuwe schooljaar heeft onze school, KBS De Driezwing een nieuwe directrice, Floor de Hoogh. Ze wilde graag de wijk leren kennen waarin de school staat en daarom heeft de Ploetergroep een rondleiding bedacht door de Haagse Beemden.

Lees meer

KBS De Driezwing 35 jaar!

20 juni 2022     Redactie leerlingen De Driezwing

De school KBS De Driezwing is op 1 juni 35 jaar geworden. Reden voor een leuk uitje. Om dit te vieren ging de hele school, alle leerlingen en leerkrachten en zelfs de directeur naar De Efteling. Het was ongeveer een half uur rijden maar de moeite waard.

Lees meer

Pasen op de Driezwing

22 april 2022     Redactie en fotografie de Driezwing

Donderdag 14 april hebben de leerlingen van KBS De Driezwing kunnen genieten van een heerlijk paasontbijt. We hebben Turkse broden gedeeld, wat lekkers gegeten en een sapje gedronken. Daarnaast hebben de kinderen naar het paasverhaal kunnen kijken en luisteren.

Lees meer

Leerlingen KBS De Driezwing steunen bejaarden met dementie

02 januari 2022     Redactie KBS De Driezwing

Elk jaar kiest KBS De Driezwing een goed doel waar alle leerlingen van de school aan meedoen. Deze keer is er voor de Kerstactie van de NAC Junior Street League gekozen, waarin opgeroepen werd speciale aandacht te geven aan bejaarden met dementie.

Lees meer

Sinterklaas op de Driezwing

03 december 2021     Ingezonden door KBS de Driezwing

Het was dit jaar nog even spannend of sinterklaas en zijn pieten langs zouden komen op onze school. Ondanks de corona wilde hij er een groot feest van maken. Daarom kwam hij in zijn partybus op 3 december naar de Driezwing.

Lees meer

HBNieuws bij de schakelklas op Kbs De Driezwing

16 november 2021     Redactie schakelklas Kbs De Driezwing - Foto Alex De Vliegere

Op woensdag 3 november brachten Nelleke en Alex, vrijwilligers van het HBNieuws, een bezoek bij ons op Kbs De Driezwing in de schakelklas om uit te leggen hoe het HBNnieuwsblad digitaal wordt gemaakt. Daarna mochten wij een artikel schrijven over onze schakelklas.

 

 

Lees meer

KBS De Driezwing

^ Naar boven