Berichten over uw buurt

 

Bouwdossiers gebouwen en percelen

Aangevraagde en afgegeven (omgevings)-vergunningen digitaal opvragen

 

 

12

Naar meer natuur

Redactie Alex De Vliegere – Foto gemeente Breda

De gemeente Breda heeft op de website PlanBreda.nl onder kopstuk ‘Naar meer natuur in landgoederenzone Haagse Beemden’ de presentatie van de plannen weergegeven. U kunt tot en met 24 november opmerkingen en suggesties plaatsen.

Begroting Breda 2022: in balans en financieel solide de toekomst in

Ingezonden bericht

Het college van burgemeester en wethouders van Breda heeft zijn laatste gemeentebegroting van deze bestuursperiode gepresenteerd. Een toelichting.

Overeenkomst Gemeente Breda en Stichting Breda AED Proof

Ingezonden bericht – Foto Alex De Vliegere

De gemeente Breda neemt het beheer en onderhoud van het 24/7 netwerk van AED-apparaten in Breda over. Daartoe is een overeenkomst getekend door wethouder B. Adank en de voorzitter van Breda AED Proof, Theo Maas. Met deze overeenkomst is de blijvende beschikbaarheid, onderhoud en kwaliteit van AED-apparaten in een stadsbreed netwerk gewaarborgd.

Nieuwe keerwand brandgang Simonsberg en IJsbrandsberg

Gemeente Breda

De gemeente gaat de bielzen (houten balken) die langs de brandgang liggen ter hoogte van Simonsberg 1 tot 45 en IJsbrandsberg 53 tot 77 vervangen. Er komt aarde uit de wal. Om dit te verhelpen komt er een nieuwe keerwand. Het werk duurt ongeveer 2 weken en begint op maandag 17 mei.

12
^ Naar boven