Vacatures HBNieuws / Modern Prinsenbeek

 

Sinds het voorjaar van 2020 hebben we als HBNieuws geen papieren krant meer. We zijn nu uitsluitend digitaal. Om het dagelijkse nieuws bij u op de computer, laptop of mobiele telefoon te blijven krijgen zijn we op zoek naar diverse vrijwilligers:

 

Redactieleden

Als redacteur ga je op bezoek bij organisaties en/of personen om activiteiten of gebeurtenissen in de Haagse Beemden en/of Prinsenbeek onder de aandacht te brengen. Je komt in contact met de smaakmakers van de wijk(en). Eigen intiatieven voor artikelen worden zeer op prijs gesteld. Je artikelen lever je digitaal aan via e-mail. We zoeken redacteuren van jong tot oud.

 

Bloggers

Als blogger lever je wekelijks iets aan over een bepaald onderwerp.  Een blog kan bijvoorbeeld gaan over gezondheid in het algemeen, of over de buurt, maar kan ook uiterst persoonlijk zijn en bijvoorbeeld gaan over je huisdieren, jouw kookkunsten, je groene vingers of jouw creatieve hobbyresultaten.

 

Vlogger

Als vlogger maak je een videoverslag van gebeurtenissen in de wijk. Deze worden geplaatst op het Youtube-kanaal van het HBNieuws en vermeld op de website. Ben je handig met het maken van leuke video-filmpjes, neem dan contact op met de redactie.

 

Heb jij interesse om het HBN-team te komen versterken? Dan kun je met ons contact opnemen via redactie@hbnieuws.nl. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Vacatures

Vacature voor redacteur

Sinds het voorjaar van 2020 hebben we als HBNieuws geen papieren krant meer. We zijn nu uitsluitend digitaal. Om het dagelijkse nieuws bij u op de computer, laptop of mobiele telefoon te blijven krijgen, zijn we onder andere op zoek naar redactieleden.

^ Naar boven