Shownieuws

Shownieuws - ABBA in de wijk

Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Zomerse beelden van natuur, bloemen, zoemende bijen en vrolijke vlinders zijn gebruikt in de nieuwe muziekvideo van de ABBA tribute playback band van HBNieuwsvlogger Geert Dekkers.

Lees meer

Uitvaart kunstenaar Cor Vermeulen

Redactie, foto’s en videoregistratie Alex De Vliegere

Zondag stond Breda in het teken van de opzienbarende uitvaart van kunstenaar en fantasy-icoon Cor Vermeulen. Kosten noch moeite werden gespaard om deze bijzondere persoonlijkheid met koninklijke waardigheid te begeleiden op zijn laatste reis.

Lees meer

Kunstenaar Cor Vermeulen overleden

Redactie en foto’s Alex De Vliegere

Uw HBNieuws-vlogger Geert Dekkers heeft afgelopen vrijdag een vriend verloren: de in Breda en omstreken bekende kunstenaar Cor Vermeulen. Wijkbewoners die de jaarlijkse Nassaudag bezochten, hebben ongetwijfeld genoten van de meesterlijke ambiances die Cor wist te creëren. Hij deed dit samen met zijn dochter Lisa-Marie.

Lees meer

Shownieuws 5: In exotische sferen met Zangeres Conchita

Zangeres Conchita Barbé Vicuña uit de Haagse Beemden brengt muziek uit verre oorden naar de wijk. Er staat een viertal bijzondere optredens op de rol. Onder de kastanjeboom in tuin van de Grote Hoeve kunt U de komende zomer genieten van vier zondagmiddagconcerten. 

Lees meer

Shownieuws 4: Wei mogen weer

GIG Creative Film Production, een dynamisch filmbedrijf gevestigd in de Haagse Beemden, maakte een korte, vrolijke clip geïnspireerd op de verantwoorde versoepelingen die op 28 april van kracht werden. Het filmpje is gratis online te bekijken. Zie hiervoor de link onderaan dit artikel.

Lees meer

Shownieuws 3 - Groeten van Lil’ Kleine

Redactie Alex De Vliegere - foto Geert Dekkers

HBNieuws-vlogger Geert Dekkers beleefde vorige week tijdens Koningsdag 2021 te Amsterdam feestelijke avonturen. Hij vertelt over koning Willem-Alexander en koningin Maxima op de Dam, het champagnefeestje van rapper Lil’ Kleine met zijn optocht van acht witte Rolls Royces en de vrolijk deinende boten op de grachten. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het videoverslag van Geert:

Lees meer

Shownieuws

Alex de Vliegere

HBNieuws vlogger Geert Dekkers speelt de hoofdrol in de film ‘Gerard ne rentra plus à la maison’. Voor deze opmerkelijke korte rolprent onderging Geert een flinke transformatie.

 

 

Lees meer

^ Naar boven