Shownieuws

Kunstenaar Cor Vermeulen overleden

04 juni 2021     Redactie en foto’s Alex De Vliegere

Uw HBNieuws-vlogger Geert Dekkers heeft afgelopen vrijdag een vriend verloren: de in Breda en omstreken bekende kunstenaar Cor Vermeulen. Wijkbewoners die de jaarlijkse Nassaudag bezochten, hebben ongetwijfeld genoten van de meesterlijke ambiances die Cor wist te creëren. Hij deed dit samen met zijn dochter Lisa-Marie.

Lees meer

Shownieuws 5: In exotische sferen met Zangeres Conchita

16 mei 2021

Zangeres Conchita Barbé Vicuña uit de Haagse Beemden brengt muziek uit verre oorden naar de wijk. Er staat een viertal bijzondere optredens op de rol. Onder de kastanjeboom in tuin van de Grote Hoeve kunt U de komende zomer genieten van vier zondagmiddagconcerten. 

Lees meer

Shownieuws 4: Wei mogen weer

10 mei 2021

GIG Creative Film Production, een dynamisch filmbedrijf gevestigd in de Haagse Beemden, maakte een korte, vrolijke clip geïnspireerd op de verantwoorde versoepelingen die op 28 april van kracht werden. Het filmpje is gratis online te bekijken. Zie hiervoor de link onderaan dit artikel.

Lees meer

Shownieuws 3 - Groeten van Lil’ Kleine

04 mei 2021     Redactie Alex De Vliegere - foto Geert Dekkers

HBNieuws-vlogger Geert Dekkers beleefde vorige week tijdens Koningsdag 2021 te Amsterdam feestelijke avonturen. Hij vertelt over koning Willem-Alexander en koningin Maxima op de Dam, het champagnefeestje van rapper Lil’ Kleine met zijn optocht van acht witte Rolls Royces en de vrolijk deinende boten op de grachten. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het videoverslag van Geert:

Lees meer

Shownieuws

04 april 2021     Alex de Vliegere

HBNieuws vlogger Geert Dekkers speelt de hoofdrol in de film ‘Gerard ne rentra plus à la maison’. Voor deze opmerkelijke korte rolprent onderging Geert een flinke transformatie.

 

 

Lees meer

^ Naar boven