Tweedehands speelgoedbeurs De Wildert groot succes

22 november 2022     Ingezonden bericht

 

Zondag 13 november was het een drukte van jewelste langs de tafels met tweedehands speelgoed op basisschool De Wildert. Mensen konden voor een klein prijsje speelgoed kopen dat door andere ouders was ingeleverd.

 

De week voorafgaand aan de speelgoedbeurs waren vrijwilligers in de weer met het speelgoed innemen, controleren en uitstallen. Op zondag kon iedereen gratis naar binnen om het speelgoed aan te schaffen. Het aanbod was divers: van LEGO tot houten puzzels en van Playmobil tot kinderboeken.

 

De beurs kent inmiddels een rijke historie, want sinds het bestaan van de school 35 jaar geleden, is ook de beurs een terugkerend evenement. De beurs is met zijn tijd meegegaan, want pinnen en reclame via de sociale kanalen is een gegeven. Een deel van de opbrengst gaat naar de feestweek van De Wildert die in het voorjaar gepland staat ter gelegenheid van het 35-jarig jubileum.

 

Door de beurs in het najaar te plannen kunnen ouders hun inkopen doen voor de komst van de grote kindervriend in december. Volgend jaar zal er in het najaar weer een speelgoedbeurs worden georganiseerd. Mocht u de zolder eens flink willen opruimen, dan kunt u De Wildert in gedachten houden.

 

Hilke Brouwer, medeorganisator van het beurs: “Naast de ouderwetse gezelligheid, vind ik het ook een fijn idee dat speelgoed langer mee kan gaan. Het speelgoed waar mijn kinderen niet meer mee spelen, vindt hier een nieuwe eigenaar.”

 

W: obswildert.nl

F: speelgoedbeurs en kinderboekenbeurs Wildert

Terug Schrijf reactie

OBS De Wildert

^ Naar boven