Informatiepunt

Terug

 


 

Drie informatiepunten

20 juli 2021     Ingezonden bericht

Hoewel de 44ste Wijkverjaardag vorige maand niet helemaal kon doorgaan zoals gepland kijken we er toch met veel voldoening op terug. De informatiemarkt kon vanwege de coronaregels niet doorgaan. We moesten improviseren. Het doel was het in contact komen met bewoners. Dat was de belangrijkste aanleiding om deze Wijkverjaardag te organiseren.

Lees meer

Gezocht: vrijwilliger Publieksvoorlichting Haagse Beemden

15 mei 2021

De Stichting Informatiepunt Haagse Beemden is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om wijkbewoners te informeren over alles wat zich in de Haagse Beemden afspeelt. In de vele contacten die je hebt geef je informatie over sport, cultuur, cursussen en nog veel meer.

Lees meer

Oproep vanuit werkgroep informatiepunt

07 april 2021

De werkgroep informatiepunt is in een nieuwe fase gekomen. Elke vrijdagochtend tussen 10:00 uur en 12:00 uur zijn we in de Lucaskerk aan het werk. Wie wil meewerken? Het gaat om: informatie bij elkaar halen, nieuwe contacten leggen in de sport, onderwijs en kunstenaarswereld en zorgen voor hulpmiddelen en sponsors voor het toekomstige informatiepunt.

Lees meer

Download presentatie "Verbeter Haagse Beemden"

 

Verbindingen HB

Deze groep bestaat uit een aantal betrokken wijkbewoners die zich willen inzetten voor het welzijn en de toekomst van de Haagse Beemden.

 

Klik hieronder op een van de werkgroepen waarover u informatie wenst, of om de nieuwsverslagen te lezen.

 

 

^ Naar boven