Verbindingen HB bestaat uit een aantal betrokken wijkbewoners die zich willen inzetten voor het welzijn en de toekomst van de Haagse Beemden. Vergaderingen van het wijkplatform worden hiernaast vermeld.


 

Nieuws van HBVerbindt

20 juli 2021     Ingezonden bericht

Hoewel de 44ste Wijkverjaardag vorige maand niet helemaal kon doorgaan zoals gepland kijken we er toch met veel voldoening op terug. De informatiemarkt kon vanwege de coronaregels niet doorgaan. We moesten improviseren. Het doel was het in contact komen met bewoners. Dat was de belangrijkste aanleiding om deze Wijkverjaardag te organiseren.

Nieuwsbrief Netwerk Haagse Beemden, 30 mei 2021

30 mei 2021     HB Verbindt

Als lezer van onze nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Die zijn voor een heel groot deel gericht op het project Haagse Beemden Verbindt, maar we doen meer! Zo hebben we het voortouw genomen in de viering van de 44 met de Bekom, de Lucaskerk en Werkgroep Asterdplas is een mooi programma gerealiseerd.

Gezocht: vrijwilliger Publieksvoorlichting Haagse Beemden

15 mei 2021

De Stichting Informatiepunt Haagse Beemden is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om wijkbewoners te informeren over alles wat zich in de Haagse Beemden afspeelt. In de vele contacten die je hebt geef je informatie over sport, cultuur, cursussen en nog veel meer.

Oproep vanuit werkgroep informatiepunt

07 april 2021

De werkgroep informatiepunt is in een nieuwe fase gekomen. Elke vrijdagochtend tussen 10:00 uur en 12:00 uur zijn we in de Lucaskerk aan het werk. Wie wil meewerken? Het gaat om: informatie bij elkaar halen, nieuwe contacten leggen in de sport, onderwijs en kunstenaarswereld en zorgen voor hulpmiddelen en sponsors voor het toekomstige informatiepunt.

Haagse Beemden verbindt en informeert

03 april 2021     Foto's: Monica Rijpma

Vorige week berichtte HBNieuws over de start van een van de werkgroepen van Haagse Beemden Verbindt. Het betreft de werkgroep die zich gaat bezighouden met informatiepunten in de Haagse Beemden.

 

Haagse Beemden verbindt en informeert

24 maart 2021     Redactie: Monica Rijpma - foto': Anja Wierckx-Staps

Afgelopen vrijdagochtend werd de eerste stap gezet om een van de vier speerpunten van Haagse Beemden Verbindt vorm te geven: het opzetten van informatiepunten in de wijk. In de Lucaskerk werd gewerkt aan het ‘testmodel’ dat zal dienen als voorbeeld voor de drie wijkinformatiepunten waarvoor Haagse Beemden Verbindt zich hard maakt. Vanaf nu komen op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur leden van de werkgroep bij elkaar om invulling te geven aan dit thema.

^ Naar boven