Kunst over én in het water tijdens De Expeditie

25 juni 2024     Ingezonden door Stichting KOP

KOP Expeditie 1Kunstenaars werken samen met het waterschap en het archeologisch depot om interactieve belevingen te ontwikkelen voor BredaWandelt.

Boekentip van de bieb – De geur van regen

25 juni 2024     Redactie HenriĆ«tte Loosen

Boekentip De geur van regenDeze maand geef ik als tip: De geur van regen, een roman van Alka Joshi. Een roman over het bewogen leven van een jonge Indiase vrouw in het Parijs van de jaren ’70.

Eerste presentatie Gezondheidsvisie Breda

24 juni 2024     Redactie en fotografie Anja Wierckx-Staps

Gezondheidsvisie Breda vapenGedurfd, gezond en gelukkig. Gezondheid is iets waar iedereen mee bezig is en het is ook belangrijk voor iedereen. Breda werkt al aan drie doelen met een ‘G’ en daar komt nu een vierde bij. Met dit doel wil Breda werken aan handvatten voor een gezonde leefstijl voor alle nu 187.000 bewoners van Breda, tot in 2040.

Gratis workshop Tegelspreuken

02 juni 2024     Ingezonden bericht - Foto Jan Brouwer

Gratis workshop Tegelspreuken

 

Tijdens het Haagse Beemden Festival is ook Nieuwe Veste Bibliotheek Noord aanwezig met een kraampje in winkelcentrum Heksenwiel. Hier leggen medewerkers van de bibliotheek uit dat je voor veel meer dan boeken terecht kan bij de bieb. Bijvoorbeeld voor hulp bij digitale (overheids)vragen, voor digitale workshops en voor voorleesuurtjes.

 

Speciaal voor het Haagse Beemden festival organiseert Nieuwe Veste Bibliotheek Noord in samenwerking met Digi-Taalhuis Breda op zaterdag 8 juni een gratis workshop Tegelspreuken voor volwassenen. Hier kun je een mooie persoonlijke tegel maken met een eigen tekst of wens. Heb je geen inspiratie? Op de tafels liggen voorbeelden die je kunt gebruiken.

 

De workshop is doorlopend van 11.00 tot 14.30 uur. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom, de workshop is gratis.

Zien we je 8 juni in de bieb aan de Heksenakker 37?

 

 

 

Terug Schrijf reactie

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

Er zijn geen berichten aanwezig

 

Freepik

 


 


 

 

 

 

^ Naar boven