Voorkom, voordat ’t brandt

16 augustus 2022     Ingezonden door Veiligheidsregio Midden- en West Brabant

Het is al weken warm in Nederland. Om daarin verlichting te zoeken duiken we vaak ook de natuur in. In de bossen is het namelijk een stukje koeler. De afgelopen weken is er maar weinig water gevallen waardoor het erg droog is. De droogte en het vele dode hout in de bos- en natuurgebieden zorgen ervoor dat de kans dat een natuurbrand ontstaat groot is.

Reizen met uw hond

16 augustus 2022     Redactie en foto AniCura dierenziekenhuis

Als u op vakantie gaat met uw hond vraagt de buitenlandse wet- en regelgeving u om aan een aantal regels te voldoen. U heeft niet alleen te maken met de regels van uw eindbestemming, maar ook met de regels en eisen van alle landen waar u met uw hond doorheen reist.

Vuelta-weekend Breda in het teken van fietsen en feest

15 augustus 2022     Ingezonden bericht

Breda kleurt Vuelta-rood komende week, want het is zover. De Ronde van Spanje, La Vuelta, komt naar Nederland. Om precies te zijn op 19, 20 en 21 augustus met vooraf op donderdag 18 augustus een ploegenpresentatie in Utrecht.

Repair Café Haagse Beemden 6 augustus weer open

05 augustus 2022     Ingezonden bericht

In woon/zorgcentrum Heksenwiel, aan de Heksenwiellaan 2, van 12.00 tot 16.00 uur. (Na 15.30 uur nemen we geen nieuwe reparaties meer aan). Wij hebben er weer zin in en zijn u graag weer van dienst.

 

Voor vragen of het al aanmelden van een reparatie stuur even een berichtje naar hb.repaircafe@gmail.com. Weet u dat we behalve elektronica, apparaten en computers ook bij textiel/kleding reparaties kunnen helpen? Tot ziens in het Repair Café !

 

Wat is een Repair Café?

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke gezellige bijeenkomsten die draaien om samen repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren aan kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed, sieraden, computers, etcetera. Er zijn ook reparatiedeskundigen aanwezig zoals elektriciens, naaisters, timmerlieden en fietsenmakers. Bezoekers nemen van thuis hun kapotte spullen mee en in het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren.

 

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven