Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Gratis theaterevenement over psychische kwetsbaarheid

21 juni 2022     Ingezonden door StiB

 

Op donderdag 23 juni organiseert StiB het Theaterevenement ‘De Kracht van kwetsbaarheid’. Een voorstelling over psychische kwetsbaarheid en vooroordelen door Dames die Raken!

 

Deze middag is interessant voor mantelzorgers, professionals binnen zorg en welzijn en ieder ander die meer wil weten over dit onderwerp. Iedereen is welkom. Deze middag vindt plaats van 14.00 - 16.00 uur bij Podium Bloos (Speelhuislaan 153 Breda). Toegang is gratis. Aanmelden kan via de website van StiB.

 

Maar liefst één op de vijf Nederlanders is psychisch kwetsbaar. Toch wordt dit onderwerp nog te weinig bespreekbaar gemaakt. Voor mantelzorgers van deze mensen kan dit zwaar zijn. Hun rol als mantelzorger blijft onzichtbaar.

 

Met dit theaterevenement wil StiB hier verandering in brengen. Een evenement waarin de bewustwording en (h)erkenning van mantelzorgers van mensen met psychische kwetsbaarheid centraal staat. Op interactieve wijze wordt het publiek meegenomen in het onderwerp en uitgenodigd om anders te kijken. Naar anderen, maar ook naar zichzelf. Er wordt afgesloten met een borrel.

 

W: stib-breda.nl/theater

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven