Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Red Cross Shop

12 mei 2022     Ingezonden door Trudi Vennik

 

Het Rode Kruis is vooral bekend om het verlenen van hulp in noodsituaties. Maar er is meer! In Breda hebben we een unieke winkel: de Red Cross shop, een winkel in tweedehands kleding. Het is onderdeel van het Rode Kruis.

 

Gedragen maar niet afgedragen, tweedehands, maar van goede kwaliteit, kleding voor piepkleine prijsjes. De kleding is gedoneerd door mensen die de kleding om wat voor reden dan ook niet meer dragen, maar die nog veel te goed is om weg te gooien. Niet zelden zitten daar stukken tussen van topmerken. De kleding wordt geselecteerd, gewassen en gestreken door een team van vrijwilligers.

 

Vintage

Voor wie op zoek is naar een uniek kledingstuk is dit het adres. Mensen met een kleine beurs, maar ook vintageliefhebbers, mensen die vanuit de kringloopgedachte bewust tweedehands kleding kopen, iedereen is welkom. Milieuvriendelijk, duurzaam, recycling én de gehele opbrengst gaat naar het Rode Kruis. Een perfecte win-win situatie!

 

Dameskleding vind je er het meest, maar ook voor heren is er van alles te vinden. De prijzen liggen tussen de € 2,50 en € 2 0,--. Een enkel topstuk kost iets meer. Wil je een kijkje komen nemen in de winkel? Je bent welkom op woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 – 17.00 uur.

 

Red Cross Shop, Spinveld 47, Breda

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven