Tijd voor tennis

28 mei 2023     Ingezonden door Tennisvereniging Haagse Beemden

Introdag op 4 juni bij Tennisvereniging Haagse Beemden. Op een leuke en ontspannen manier starten met tennis, inclusief gratis tennisles.

Lees meer

TVHB Tennisclinic

18 februari 2022     Ingezonden bericht

Dit jaar bestaat tennisvereniging Haagse Beemden alweer 42 jaar! TVHB is een gezellige en sfeervolle tennisvereniging in het hart van de Haagse Beemden. Met de all-weatherbanen en een gezellig clubhuis is deze vereniging het hele jaar door de perfecte plaats om een balletje te slaan.

Lees meer

Opening Tennis- en Padelvereniging Heksenwiel

02 november 2021     Ingezonden bericht

Zaterdag 30 oktober was het eindelijk zover: wethouder Daan Quaars - wat minder bekend dan naamgenoot Bertus, maar zeker ook sportminded - opende de schitterend nieuwe tennis- en padelbanen van TV Heksenwiel gelegen in de Bredase wijk Haagse Beemden.

Lees meer

TV Heksenwiel opent gemoderniseerd park

29 oktober 2021     Redactie Monica Rijpma – Foto aangeleverd

Direct naast winkelcentrum Heksenwiel ligt het grote sportterrein waar naast elkaar TV Heksenwiel en VV Boeimeer dagelijks actief zijn, vaak tot in de late uurtjes.

Lees meer

TVHB Clubkampioenschappen 2021

08 juli 2021     Ingezonden bericht

Ondanks de coronarichtlijnen en maatregelen konden we gelukkig gewoon doortennissen. We mogen ook weer toernooitjes en activiteiten organiseren. Daarom gaan we meteen na de zomervakantie, van zondag 22 t/m vrijdag 27 augustus 2021 de TVHB Clubkampioenschappen organiseren.

Lees meer

Uw advertentie hier? Dat kan!

^ Naar boven