TVHB Clubkampioenschappen 2021

08 juli 2021     Ingezonden bericht

 

Ondanks de coronarichtlijnen en maatregelen konden we gelukkig gewoon doortennissen. We mogen ook weer toernooitjes en activiteiten organiseren. Daarom gaan we meteen na de zomervakantie, van zondag 22 t/m vrijdag 27 augustus 2021 de TVHB Clubkampioenschappen organiseren.

 

Aanvankelijk stonden de clubkampioenschappen een week later gepland, maar door de verschuiving van het TVHB Open Toernooi hebben we ervoor gekozen de Clubkampioenschappen een week naar voren te halen. Omdat in maart de Clubkampioenschappen Dubbel zijn komen te vervallen bieden we nu alle onderdelen aan (enkel, dubbel en mix). Hierdoor verwachten we meer animo en meer wedstrijden, waardoor we al op zondag starten. We rekenen op veel enthousiaste leden en een groot aantal deelnemers!
Schrijf je in op Toernooi.nl en strijd mee om de titel TVHB Clubkampioen!

 

Details

We spelen in principe alle onderdelen in poules. Iedereen speelt dus per onderdeel minimaal twee wedstrijden. De poules worden ingedeeld op basis van speelsterkte/rating. We spelen gewone sets, waarbij zowel bij de dubbel, mix als de enkel de derde set via een supertiebreak beslist wordt.

 

Verhinderingen? Liever niet, maar je mag bij inschrijving voor maximaal twee avonden verhinderd zijn. Als je eventueel op de vrijdagavond verhinderd bent is dat jammer, maar geen probleem. We zullen dan je poulewedstrijden op de andere avonden inplannen. Houd er rekening mee dat je eventueel twee keer op een avond moet spelen, zeker als je inschrijft voor twee onderdelen.

 

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt er ook in het voorweekend op zondag 22 augustus gespeeld, dus houd deze dag beschikbaar! Als je inschrijft met partner hebben we van beide een aparte aanmelding nodig. Inschrijven voor de dubbel en/of mix zonder partner is ook mogelijk; wij proberen dan een partner voor je te vinden. Inschrijfgeld is 5 euro per onderdeel, te voldoen bij aanvang van je eerste wedstrijd.

 

Op de doordeweekse avonden willen we indien nodig voor degenen die dan al kunnen spelen proberen de eerste wedstrijden om 18.30 of 19.00 uur te laten starten. Geef bij je inschrijving s.v.p. duidelijk per avond aan vanaf hoe laat je beschikbaar bent, zodat we hier bij de planning rekening mee kunnen houden. De inschrijving sluit op woensdag 11 augustus om 20.00 uur.

 

Al met al voor iedereen een goede reden om in te schrijven voor een gezellig eerste toernooi na de zomervakantie en voor veel leden ook een mooie voorbereiding op het TVHB Open Toernooi en de Najaarscompetitie die half september van start gaat.

Terug Schrijf reactie

Uw advertentie hier? Dat kan!

^ Naar boven