Dit was Aqua Mundo

16 juli 2024     Ingezonden bericht

Aqua Mundo 2024Breda blikt terug op een stralende editie van Expeditie Aqua Mundo. Het is de vijfde editie van Bredaas' eigen meerdaagse wandelevenement, georganiseerd door BredaWandelt. "Het begint traditie te worden om al wandelend samen de zomer in te luiden."

Breda blijft zich inzetten voor dieren

16 juli 2024     Ingezonden door Gemeente Breda

logo Gemeente BredaBreda is een diervriendelijke gemeente. Dieren moeten hier een zo veilig en dierwaardig mogelijk leven kunnen hebben. Het college van burgemeester en wethouders heeft in de nota ‘Dieren in Breda’ nieuwe afspraken vastgelegd. Deze nota wordt binnenkort besproken door de gemeenteraad.

 

Maden in de kliko? Voorkom ze met deze tips!

15 juli 2024     Van onze redactie

Kliko madenDe zomer is heerlijk, maar brengt ook maden in de kliko met zich mee. Gelukkig is er met een paar simpele stappen een hoop ellende te voorkomen.

Vocaal Ensemble Novafonie zoekt nieuwe leden

06 juli 2024     Ingezonden bericht

Novafonie

 

Vocaal Ensemble Novafonie uit de Haagse Beemden bestaat dit jaar vijfendertig jaar en viert dit met een feestelijk jubileumconcert op zondagmiddag 3 november 2024 in de Sacramentskerk te Breda. Novafonie zoekt nog twee bassen en een hoge sopraan.

 

Je kunt ook als projectzanger instappen. Enige zangervaring is gewenst. Interesse? Kom een keer meezingen op een repetitie. We repeteren iedere donderdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in buurthuis Gageldonk. Stuur even een mailtje! De koffie staat klaar!

 

Het koor onder leiding van dirigent Alice Roes brengt een gevarieerd programma van muzikale hoogtepunten uit de geschiedenis van Novafonie. Met a capella koormuziek van Engelstalige componisten, zoals Gradage, Gershwin, Elgar en Whitacre.

 

Tijdens het jubileumconcert van Novafonie verzorgt de koorklas van de Kooracademie Breda onder leiding van Ruben de Grauw een speciaal optreden.

 

novafonie@gmail.com

 

Novafonie 35 jaar

 

 

Terug Schrijf reactie

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

 

 


 

 

 

 

Freepik

 

^ Naar boven