Dit was Aqua Mundo

16 juli 2024     Ingezonden bericht

Aqua Mundo 2024Breda blikt terug op een stralende editie van Expeditie Aqua Mundo. Het is de vijfde editie van Bredaas' eigen meerdaagse wandelevenement, georganiseerd door BredaWandelt. "Het begint traditie te worden om al wandelend samen de zomer in te luiden."

Breda blijft zich inzetten voor dieren

16 juli 2024     Ingezonden door Gemeente Breda

logo Gemeente BredaBreda is een diervriendelijke gemeente. Dieren moeten hier een zo veilig en dierwaardig mogelijk leven kunnen hebben. Het college van burgemeester en wethouders heeft in de nota ‘Dieren in Breda’ nieuwe afspraken vastgelegd. Deze nota wordt binnenkort besproken door de gemeenteraad.

 

Maden in de kliko? Voorkom ze met deze tips!

15 juli 2024     Van onze redactie

Kliko madenDe zomer is heerlijk, maar brengt ook maden in de kliko met zich mee. Gelukkig is er met een paar simpele stappen een hoop ellende te voorkomen.

Jeugdorkest on tour

20 juni 2024     Ingezonden door Federatie Bredase Verenigingen voor Blaasmuziek

Jeugdorkest

 

Aanstaande zondag 23 juni komt het 'Jeugdorkest on Tour' langs om een concert te geven. Dit orkest bestaat uit ongeveer 50 jeugdleden en is samengesteld uit verschillende verenigingen van breda en omstreken.

 

Het concert begint om 11.30 uur en zal plaatstvinden in de toneelzaal van de Drie Linden. Het is mogelijk dat de locatie in de folder niet klopt vanwege recente verandering maar het concert zal dus plaatsvinden in de toneelzaal van de Drie Linden.

 

Na het concert is het mogelijk om instrumenten uit te proberen. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen luisteren en na het concert de instrumenten uit te proberen!

Terug Schrijf reactie

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

 

 


 

 

 

 

Freepik

 

^ Naar boven