Dit was Aqua Mundo

16 juli 2024     Ingezonden bericht

Aqua Mundo 2024Breda blikt terug op een stralende editie van Expeditie Aqua Mundo. Het is de vijfde editie van Bredaas' eigen meerdaagse wandelevenement, georganiseerd door BredaWandelt. "Het begint traditie te worden om al wandelend samen de zomer in te luiden."

Breda blijft zich inzetten voor dieren

16 juli 2024     Ingezonden door Gemeente Breda

logo Gemeente BredaBreda is een diervriendelijke gemeente. Dieren moeten hier een zo veilig en dierwaardig mogelijk leven kunnen hebben. Het college van burgemeester en wethouders heeft in de nota ‘Dieren in Breda’ nieuwe afspraken vastgelegd. Deze nota wordt binnenkort besproken door de gemeenteraad.

 

Maden in de kliko? Voorkom ze met deze tips!

15 juli 2024     Van onze redactie

Kliko madenDe zomer is heerlijk, maar brengt ook maden in de kliko met zich mee. Gelukkig is er met een paar simpele stappen een hoop ellende te voorkomen.

Kom kennismaken met Computerclub BRAC

18 juni 2024     Ingezonden door Bredase Algemene Computerclub, Stichting BRAC

BRAC computerclubWij zitten met al onze activiteiten midden in de wijk Brabantpark & Heusdenhout. Wie zijn wij? Iedere woensdagavond komen we gezellig bij elkaar in De Poelewei van 19.00 – 22.00 uur. In de praktijk komt dat neer op problemen oplossen! Dat vinden wij als Club iedere keer weer een uitdaging.

 

Mijn printer doet het niet meer; mijn laptop wordt heel langzaam en hoe zit het met de veiligheid van mijn computer, laptop, smartphone en tablet? Ik krijg wel hulp van mijn kinderen en kleinkinderen, maar die vertellen het zo snel achter elkaar, dat tempo kan ik niet bijhouden. De Computerclub is er voor iedereen vanaf 18 jaar en we bestaan al meer dan 35 jaar.

 

We lossen 95 % van de problemen direct op en we zorgen ervoor dat u weer tevreden naar huis gaat! Je hoeft je dan thuis niet te zitten ergeren, als het niet meteen lukt. De club is dichtbij en je kunt er elke week gewoon binnen lopen en je probleem vertellen. Dat lucht op, is leerzaam en gezellig en je doet nieuwe ervaringen op.

Heeft u interesse? Loop dan gewoon eens een keer binnen op een van onze clubavonden en kom ook kennis maken met ‘BRAC’.

 

Maak kennis met de leden en hun activiteiten en wordt - tegen een gering bedrag - lid van BRAC. (Bredase Algemene Computerclub) Introductietarief € 19,75 voor het jaar 2024.

 

Waarom Lid Worden? Om u zelf te beschermen tegen oplichting is het belangrijk om te weten hoe u fraude kunt herkennen en hoe u veilig kunt blijven bankieren. Hoe maak je een Back-up? Foto`s opslaan, sorteren in Mappen.

Een antivirusprogramma, is dat echt noodzakelijk? Stel je vraag (vragen), wij geven de antwoorden. Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en actuele tips.

 

Wilt u meer weten over deze Computerclub?

Neem dan contact op met Siem Mooren, 076 5320 863 of stuur een mail naar s.mooren2@kpnplanet.nl

 

 

 

 

Terug Schrijf reactie

Reacties:

04 juli 2024 - 16:30:57
Frans van der Kolk

Goedendag, Ik ben een senior die weinig verstand heeft van computers. ik heb problemen met mijn Lenovo Windows 11, o.a. oud e-mailadres verwijderen en nieuw alias koppelen, toetsenbord uitgevallen , microsoft 365 inloggen enz, enz, Kunnen jullie mij helpen? Met vriendelijke groet, Frans van der Kolk Breda 0623439005

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

 

 


 

 

 

 

Freepik

 

^ Naar boven