Dit was Aqua Mundo

16 juli 2024     Ingezonden bericht

Aqua Mundo 2024Breda blikt terug op een stralende editie van Expeditie Aqua Mundo. Het is de vijfde editie van Bredaas' eigen meerdaagse wandelevenement, georganiseerd door BredaWandelt. "Het begint traditie te worden om al wandelend samen de zomer in te luiden."

Breda blijft zich inzetten voor dieren

16 juli 2024     Ingezonden door Gemeente Breda

logo Gemeente BredaBreda is een diervriendelijke gemeente. Dieren moeten hier een zo veilig en dierwaardig mogelijk leven kunnen hebben. Het college van burgemeester en wethouders heeft in de nota ‘Dieren in Breda’ nieuwe afspraken vastgelegd. Deze nota wordt binnenkort besproken door de gemeenteraad.

 

Maden in de kliko? Voorkom ze met deze tips!

15 juli 2024     Van onze redactie

Kliko madenDe zomer is heerlijk, maar brengt ook maden in de kliko met zich mee. Gelukkig is er met een paar simpele stappen een hoop ellende te voorkomen.

Zoekplaatje – Bemost

15 juni 2024     Redactie Alex De Vliegere – Foto Theo Herrings

Zoekplaatje Bemost

 

De mens is nu en dan best wel kunstzinnig, maar de natuur kan er ook wat van. De uitdrukking ‘Natura Artis Magistra’ (de natuur is de leermeesteres van de kunst) is niet voor niets ontstaan. Doet u weer mee aan ons zoekplaatje? Dan maakt u kans op een tas vol lekkers van Aldi, winkelcentrum Heksenwiel.

 

AlditasDit prachtige zonovergoten mos werd in april gefotografeerd door Theo Herrings. Kunt u ons vertellen waar hij dat deed?

 

Stuur uw oplossing naar hbnieuws.nl/oplossing-zoekplaatje

Uit de goede inzendingen wordt één winnaar gekozen. De inzendtermijn sluit op zaterdag 22 juni om 18.00 uur. De winnaar krijgt van ons automatisch bericht; de oplossing publiceren wij op zaterdag 29 juni.

 

Oplossing dwarsligger Eilandhoppen

Roland van der Maas antwoordde: “De oplossing van deze weer leuke puzzel is: ‘Geiteneiland’. Vraag is alleen welke van de zes geiteneilanden bedoeld wordt (;-).” We doelden natuurlijk op ons eigen geiteneiland, midden in de Haagse Beemden, al schijnen de geiten pleite te zijn! Volgens Google bestaan er inderdaad meer geiteneilanden, tot in Finland toe. Roland wint het heerlijke voetverzorgingsproduct van pedicuresalon Kim Engel. Gefeliciteerd Roland!

 

dwarsligger Eilandhoppen      logo Kim Engel      voetverzorging

 

Terug Schrijf reactie

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

 

 


 

 

 

 

Freepik

 

^ Naar boven