Dit was Aqua Mundo

16 juli 2024     Ingezonden bericht

Aqua Mundo 2024Breda blikt terug op een stralende editie van Expeditie Aqua Mundo. Het is de vijfde editie van Bredaas' eigen meerdaagse wandelevenement, georganiseerd door BredaWandelt. "Het begint traditie te worden om al wandelend samen de zomer in te luiden."

Breda blijft zich inzetten voor dieren

16 juli 2024     Ingezonden door Gemeente Breda

logo Gemeente BredaBreda is een diervriendelijke gemeente. Dieren moeten hier een zo veilig en dierwaardig mogelijk leven kunnen hebben. Het college van burgemeester en wethouders heeft in de nota ‘Dieren in Breda’ nieuwe afspraken vastgelegd. Deze nota wordt binnenkort besproken door de gemeenteraad.

 

Maden in de kliko? Voorkom ze met deze tips!

15 juli 2024     Van onze redactie

Kliko madenDe zomer is heerlijk, maar brengt ook maden in de kliko met zich mee. Gelukkig is er met een paar simpele stappen een hoop ellende te voorkomen.

Vrouwenkoor Breda zoekt nieuwe leden

18 juni 2024     Redactie Nelleke van der Zee – Foto Peter Verheyden

Vrouwenkoor pan

 

Vrouwenkoor Breda houdt op maandag 1 juli van 13.30 tot 15.00 uur een open repetitie in ’t Kraaienest met als doel om nieuwe leden te kunnen werven.

 

Vrouwenkoor posterVrouwenkoor Breda bestaat 26 jaar en heeft op dit moment een gezellige groep enthousiaste dames. De vaste dirigent is Marion Komen. Het koor heeft een breed repertoire en zingen liedjes van onder andere: Yentl en de Boer, Queen maar ook filmmuziek.

 

Iedere maandagmiddag repeteren zij van 13.30 tot 15.30 uur in ’t Kraaienest. Zij zingen drie- of vierstemmig na gelang het arrangement. De open repetitie vindt plaats op maandagmiddag 1 juli van 13.30 tot 15.00 uur als afsluiting van het seizoen met daarna de zomerstop.

 

Met deze open repetitie hopen zij vrouwen te enthousiasmeren om zich aan te sluiten bij het koor. Zij mogen die middag actief meedoen of alleen luisteren en de sfeer proeven. De nadruk ligt op een repetitie! Binnenkort zal op hun Facebookpagina een flyer worden gezet. Op hun pagina kunt u ook meer informatie over het koor vinden.

 

F: vrouwenkoorbreda
W: kraaienest.nl

 

 

Terug Schrijf reactie

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

 

 


 

 

 

 

Freepik

 

^ Naar boven