Kunst over én in het water tijdens De Expeditie

25 juni 2024     Ingezonden door Stichting KOP

KOP Expeditie 1Kunstenaars werken samen met het waterschap en het archeologisch depot om interactieve belevingen te ontwikkelen voor BredaWandelt.

Boekentip van de bieb – De geur van regen

25 juni 2024     Redactie HenriĆ«tte Loosen

Boekentip De geur van regenDeze maand geef ik als tip: De geur van regen, een roman van Alka Joshi. Een roman over het bewogen leven van een jonge Indiase vrouw in het Parijs van de jaren ’70.

Eerste presentatie Gezondheidsvisie Breda

24 juni 2024     Redactie en fotografie Anja Wierckx-Staps

Gezondheidsvisie Breda vapenGedurfd, gezond en gelukkig. Gezondheid is iets waar iedereen mee bezig is en het is ook belangrijk voor iedereen. Breda werkt al aan drie doelen met een ‘G’ en daar komt nu een vierde bij. Met dit doel wil Breda werken aan handvatten voor een gezonde leefstijl voor alle nu 187.000 bewoners van Breda, tot in 2040.

Gezellige activiteiten tijdens de buitenspeeldag

10 juni 2024     Redactie Nelleke van der Zee

Jantje Beton De SleutelDe landelijke Nationale Buitenspeeldag Jantje Beton op 12 juni is bedoeld om kinderen te stimuleren om meer buiten te spelen. Uit statistische cijfers is gebleken dat het voor de ontwikkeling van een kind goed is om buiten te spelen.

 

Ontmoetingscentrum De Sleutel, Grote Broer Grote Zus, Kinderboerderij De Sik en Buurthuis Gageldonk haken hierop in en organiseren woensdag een gezellige activiteitenmiddag.

 

Bij Kinderboerderij De Sik en in Park Kesteren (naast Ontmoetingscentrum De Sleutel) zijn de kinderen woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur welkom op de buitenspeeldag. Bij De Sik zijn er leuke activiteiten zoals schminken en er staat voor de kleintjes een Unicornbaan. Zoals ieder jaar zal Grote Broer Grote Zus assistentie verlenen. In Park Kesteren kunnen de kinderen zich uitleven op verschillende springkussens. De traktatie is een suikerspin. De entree bedraagt 1 euro.

 

Buurthuis Gageldonk

Het team van Buurthuis Gageldonk heeft weer een leuk programma opgesteld voor de buitenspeeldag. Zo worden er allerlei spelletjes gehouden. Als het erg warm weer wordt dan zullen dat waterspelletjes zijn, dus neem voor de zekerheid zwemkleding en een handdoek mee. Jullie zijn daar welkom van 14.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Nemen jullie de zon mee?

 

Jantje Beton Buurthuis Gageldonk

Terug Schrijf reactie

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

Er zijn geen berichten aanwezig

 

Freepik

 


 


 

 

 

 

^ Naar boven