Kunst over én in het water tijdens De Expeditie

25 juni 2024     Ingezonden door Stichting KOP

KOP Expeditie 1Kunstenaars werken samen met het waterschap en het archeologisch depot om interactieve belevingen te ontwikkelen voor BredaWandelt.

Boekentip van de bieb – De geur van regen

25 juni 2024     Redactie HenriĆ«tte Loosen

Boekentip De geur van regenDeze maand geef ik als tip: De geur van regen, een roman van Alka Joshi. Een roman over het bewogen leven van een jonge Indiase vrouw in het Parijs van de jaren ’70.

Eerste presentatie Gezondheidsvisie Breda

24 juni 2024     Redactie en fotografie Anja Wierckx-Staps

Gezondheidsvisie Breda vapenGedurfd, gezond en gelukkig. Gezondheid is iets waar iedereen mee bezig is en het is ook belangrijk voor iedereen. Breda werkt al aan drie doelen met een ‘G’ en daar komt nu een vierde bij. Met dit doel wil Breda werken aan handvatten voor een gezonde leefstijl voor alle nu 187.000 bewoners van Breda, tot in 2040.

Sportnieuws TVHB

06 juni 2024     Ingezonden bericht

TVHB

 

Op zaterdag 8 juni aanstaande vanaf 09.00 uur speelt Haagse Beemden 1 een mooie kampioenswedstrijd tegen Vormer 1 uit Wijchen op de banen van Tennisvereniging Haagse Beemden. Het belooft een prachtige pot te worden op hoog niveau (1e klasse) waarin 4 herendubbels gespeeld gaan worden. En dat allemaal in ons eigen Breda te zien.

 

Op 8 juni bruist de hele Haagse Beemden van de activiteiten vanwege het Haagse Beemden Festival. TVHB (de oudste tennisvereniging van de Haagse Beemden) heeft naast deze mooie wedstrijd ook een gezellige rommelmarkt op het terrein ingericht. Kom je ook kijken?

 

Adres: Kantenbeemd 1

 

TVHB logo

Terug Schrijf reactie

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

Er zijn geen berichten aanwezig

 

Freepik

 


 


 

 

 

 

^ Naar boven