Kunst over én in het water tijdens De Expeditie

25 juni 2024     Ingezonden door Stichting KOP

KOP Expeditie 1Kunstenaars werken samen met het waterschap en het archeologisch depot om interactieve belevingen te ontwikkelen voor BredaWandelt.

Boekentip van de bieb – De geur van regen

25 juni 2024     Redactie HenriĆ«tte Loosen

Boekentip De geur van regenDeze maand geef ik als tip: De geur van regen, een roman van Alka Joshi. Een roman over het bewogen leven van een jonge Indiase vrouw in het Parijs van de jaren ’70.

Eerste presentatie Gezondheidsvisie Breda

24 juni 2024     Redactie en fotografie Anja Wierckx-Staps

Gezondheidsvisie Breda vapenGedurfd, gezond en gelukkig. Gezondheid is iets waar iedereen mee bezig is en het is ook belangrijk voor iedereen. Breda werkt al aan drie doelen met een ‘G’ en daar komt nu een vierde bij. Met dit doel wil Breda werken aan handvatten voor een gezonde leefstijl voor alle nu 187.000 bewoners van Breda, tot in 2040.

Dwarsligger - Eilandhoppen

01 juni 2024     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Dwarsligger EilandhoppenWe varen de hele wereld over, van hot naar her. Het thuiskomen is altijd weer een genoegen. Stuurt u ons het juiste antwoord op onze vraag? Dan maakt u kans op een heerlijk voetverzorgingsproduct van pedicuresalon Kim Engel.

 

logo Kim Engel      

We zoeken twaalf eilandnamen. Deze toveren de dertiende vanzelf tevoorschijn in de gele kolom. Meldt u ons de naam van dit bijzondere inheemse eiland, dan geraakt u in onze prijzenmolen.

 

Stuur uw oplossing naar hbnieuws.nl/oplossing-zoekplaatje

Uit de goede inzendingen wordt één winnaar gekozen. De inzendtermijn sluit op zaterdag 8 juni om 18.00 uur. De winnaar krijgt van ons automatisch bericht; de oplossing publiceren wij op zaterdag 15 juni.

 

De poort

 

Oplossing zoekplaatje ‘De Poort’

Een mooie nieuwe poort, maar waar zou die gerealiseerd moeten worden? Rian Musters antwoordde: “De verbindingspoort van het winkelcentrum Heksenwiel naar het groene Hart. Dit gaat vast erg mooi worden. We hebben recent nog een groene wandeling gemaakt met als startpunt het Archief. Erg genoten.” Rian wint de kortingsbon ter waarde van twintig euro, te besteden bij Stomerij Cleaning Centrum, Heksenakker 116, aan de achterzijde van winkelcentrum Heksenwiel. Gefeliciteerd Rian!

 

Stomerij Cleaning Centrum

 

 

 

Terug Schrijf reactie

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

Er zijn geen berichten aanwezig

 

Freepik

 


 


 

 

 

 

^ Naar boven