Kunst over én in het water tijdens De Expeditie

25 juni 2024     Ingezonden door Stichting KOP

KOP Expeditie 1Kunstenaars werken samen met het waterschap en het archeologisch depot om interactieve belevingen te ontwikkelen voor BredaWandelt.

Boekentip van de bieb – De geur van regen

25 juni 2024     Redactie Henriëtte Loosen

Boekentip De geur van regenDeze maand geef ik als tip: De geur van regen, een roman van Alka Joshi. Een roman over het bewogen leven van een jonge Indiase vrouw in het Parijs van de jaren ’70.

Eerste presentatie Gezondheidsvisie Breda

24 juni 2024     Redactie en fotografie Anja Wierckx-Staps

Gezondheidsvisie Breda vapenGedurfd, gezond en gelukkig. Gezondheid is iets waar iedereen mee bezig is en het is ook belangrijk voor iedereen. Breda werkt al aan drie doelen met een ‘G’ en daar komt nu een vierde bij. Met dit doel wil Breda werken aan handvatten voor een gezonde leefstijl voor alle nu 187.000 bewoners van Breda, tot in 2040.

Triduüm Breda

04 juni 2024     Ingezonden bericht

Triduum posterAl jaren brengt het Triduüm Breda mensen bij elkaar. Tegenwoordig richt het Triduüm Breda zich niet meer alleen op zieken maar ook op thuiswonende ouderen en mensen die behoefte hebben aan contact en die daar door het jaar heen weinig mogelijkheden toe hebben.

 

Op 8,9 en 10 juli 2024 wordt in de Sacramentskerk weer het jaarlijkse Triduüm Breda (voorheen Ziekentriduüm Breda) georganiseerd. Dit jaar zal het Triduüm er iets anders uitzien dan dat u van ons gewend bent, want we krijgen dit jaar geen medewerking meer van de bisschop. Dit weerhoudt ons niet om een mooi Triduüm te organiseren voor onze gasten.

 

Op de drie dagen van het Triduüm Breda bieden we onze gasten een moment van bezinning, lunch en ontspanning. Er is voldoende tijd voor ontmoeting met gelijkgestemden, een praatje en aandacht voor elkaar. Mede door de betrokkenheid van de vele vrijwilligers die een week van hun vakantie gebruiken om anderen bij te staan. De mantelzorger van onze gasten wordt deze drie dagen ontlast van hun mantelzorgtaken.

 

Aan deelname aan het ziekentriduüm zijn geen kosten verbonden. Wel zal op de derde dag een collecte ter bestrijding van de onkosten worden gehouden.

 

Zie onze website www.triduumbreda.nl voor verdere informatie en downloaden van het aanmeldformulier.

Aanmelden graag schriftelijk, door uw aanmeldformulier op te sturen naar Burgemeester Middelaerlaan 19, 4835 EK Breda. Aanmelden kan vanaf dinsdag 4 juni tot uiterlijk dinsdag 18 juni. We hopen jullie gasten op ons Triduüm te mogen ontmoeten.


Marjolijn Goos & Adri Verkooijen

 

 

Reactie

Rob Portier: KATHOLIEKE KERK : OMZIEN NAAR DE NAASTE.
De Sacramentskerk.....worden geen erediensten meer gehouden. Een Bisschop Jan L. maakt zich druk en verleent niet zijn medewerking. Moeten Katholieken voor de zieke Bisschop bidden. Al vele jaren laat hij niet van zich horen.

 

 

Terug Schrijf reactie

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

Er zijn geen berichten aanwezig

 

Freepik

 


 


 

 

 

 

^ Naar boven