Kunst over én in het water tijdens De Expeditie

25 juni 2024     Ingezonden door Stichting KOP

KOP Expeditie 1Kunstenaars werken samen met het waterschap en het archeologisch depot om interactieve belevingen te ontwikkelen voor BredaWandelt.

Boekentip van de bieb – De geur van regen

25 juni 2024     Redactie HenriĆ«tte Loosen

Boekentip De geur van regenDeze maand geef ik als tip: De geur van regen, een roman van Alka Joshi. Een roman over het bewogen leven van een jonge Indiase vrouw in het Parijs van de jaren ’70.

Eerste presentatie Gezondheidsvisie Breda

24 juni 2024     Redactie en fotografie Anja Wierckx-Staps

Gezondheidsvisie Breda vapenGedurfd, gezond en gelukkig. Gezondheid is iets waar iedereen mee bezig is en het is ook belangrijk voor iedereen. Breda werkt al aan drie doelen met een ‘G’ en daar komt nu een vierde bij. Met dit doel wil Breda werken aan handvatten voor een gezonde leefstijl voor alle nu 187.000 bewoners van Breda, tot in 2040.

Park Kesteren biedt weer volop gezelligheid

31 mei 2024     Redactie Nelleke van der Zee

Park KesterenOntmoetingscentrum De Sleutel, Grote Broer Grote Zus en kinderboerderij De Sik zijn weer bezig om een leuk programma samen te stellen voor Park Kesteren op 9, 10 en 11 juli ’s middags en ’s avonds.

 

Voorgaande jaren wisten veel wijkbewoners hun weg te vinden naar deze activiteit. De voorverkoop van de polsbandjes is op 27 mei gestart. Voor drie dagen betaalt u 10 euro per persoon en een dagkaart kost 4 euro, inclusief eten. Er zijn honderd bandjes beschikbaar, dus wees er snel bij!

 

Park Kesteren is een activiteit waarbij wijkbewoners op een leuke manier drie dagen lang worden beziggehouden. Er worden toffe springkussens voor de jongeren neergezet, zodat zij hun energie eruit kunnen springen. Aan educatie wordt ook gedacht, vorig jaar kwamen de ouders en kinderen alles te weten over de vogelspin en reptielen. En voor de ‘swingers’ onder ons, die kunnen helemaal losgaan op de livemuziek of tijdens de disco-avond.

Nog drie belangrijke data: op 13, 14 en 15 augustus worden de gezellige Zomeravonden georganiseerd!

 

F: desleutelbreda.nl
F: kinderboerderij-de-sik
F: grotebroer.haagsebeemden

 

Terug Schrijf reactie

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

Er zijn geen berichten aanwezig

 

Freepik

 


 


 

 

 

 

^ Naar boven