Dit was Aqua Mundo

16 juli 2024     Ingezonden bericht

Aqua Mundo 2024Breda blikt terug op een stralende editie van Expeditie Aqua Mundo. Het is de vijfde editie van Bredaas' eigen meerdaagse wandelevenement, georganiseerd door BredaWandelt. "Het begint traditie te worden om al wandelend samen de zomer in te luiden."

Breda blijft zich inzetten voor dieren

16 juli 2024     Ingezonden door Gemeente Breda

logo Gemeente BredaBreda is een diervriendelijke gemeente. Dieren moeten hier een zo veilig en dierwaardig mogelijk leven kunnen hebben. Het college van burgemeester en wethouders heeft in de nota ‘Dieren in Breda’ nieuwe afspraken vastgelegd. Deze nota wordt binnenkort besproken door de gemeenteraad.

 

Maden in de kliko? Voorkom ze met deze tips!

15 juli 2024     Van onze redactie

Kliko madenDe zomer is heerlijk, maar brengt ook maden in de kliko met zich mee. Gelukkig is er met een paar simpele stappen een hoop ellende te voorkomen.

Park Kesteren biedt weer volop gezelligheid

31 mei 2024     Redactie Nelleke van der Zee

Park KesterenOntmoetingscentrum De Sleutel, Grote Broer Grote Zus en kinderboerderij De Sik zijn weer bezig om een leuk programma samen te stellen voor Park Kesteren op 9, 10 en 11 juli ’s middags en ’s avonds.

 

Voorgaande jaren wisten veel wijkbewoners hun weg te vinden naar deze activiteit. De voorverkoop van de polsbandjes is op 27 mei gestart. Voor drie dagen betaalt u 10 euro per persoon en een dagkaart kost 4 euro, inclusief eten. Er zijn honderd bandjes beschikbaar, dus wees er snel bij!

 

Park Kesteren is een activiteit waarbij wijkbewoners op een leuke manier drie dagen lang worden beziggehouden. Er worden toffe springkussens voor de jongeren neergezet, zodat zij hun energie eruit kunnen springen. Aan educatie wordt ook gedacht, vorig jaar kwamen de ouders en kinderen alles te weten over de vogelspin en reptielen. En voor de ‘swingers’ onder ons, die kunnen helemaal losgaan op de livemuziek of tijdens de disco-avond.

Nog drie belangrijke data: op 13, 14 en 15 augustus worden de gezellige Zomeravonden georganiseerd!

 

F: desleutelbreda.nl
F: kinderboerderij-de-sik
F: grotebroer.haagsebeemden

 

Terug Schrijf reactie

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

 

 


 

 

 

 

Freepik

 

^ Naar boven