Marathon Breda

18 mei 2024     Ingezonden bericht

Logo Marathon BredaZondag 19 mei 2024, 1e Pinksterdag, is het zover: Marathon Breda! Een uniek en eenmalig hardloopevenement waarbij de deelnemers mee worden genomen langs de koninklijke wortels van Breda.

Zoekplaatje - De poort

18 mei 2024     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

De poort Er worden mooie plannen ontwikkeld voor de bouw van een nieuwe poort. Niemand weet nog hoe deze eruit komt te zien, maar in de wandelgangen is al wel bekend waar de poort gaat komen. Doet u mee aan onze zoektocht?

Montmartre Leurse Havenfeesten 2024

17 mei 2024     Ingezonden door Annelies Franken-Machielsen

HavenfeestenAnnelies: “Dit jaar neem ik voor het negende jaar deel aan de Kunstmarkt Montmartre Havenfeesten Etten-Leur op vrijdagavond 17 mei (vanavond van 18.30 tot 22.00 uur). Weer een heerlijke gezellige sfeer met alle standhouders. Er zijn 65 kramen en er worden diverse optredens gegeven.”

Workshop Aquarelleren

14 mei 2024     Ingezonden bericht

workshop aquarelleren William van der Zanden

 

Hoe maak je wijdse polderzichten met dieptewerking en/of een krachtige frisse groenachtig-blauwe bomenpartij in glaceer- of nat in nat techniek? Of heb je meer lef om met een groene veeg of vlek een magisch kunstwerk te creëren met watervaste pen en interessante droogtechnieken?

 

Er zijn diverse interessante en leerzame voorbeelden beschikbaar die William heeft gemaakt en u kunt deze toepassen! Kortom, na deze dag heb je geleerd en kennis genomen van diverse technieken zoals: glaceer, wassing, droog, spetter en watervaste pen techniek!

Na korte uitleg gaat u morgens aan de slag met deel 1 (voorbereiding en uittesten). Na de lunch (deel 2) maakt u een tweede kunstwerk die als eindresultaat wordt beoordeeld! Tot slot is er een gezamenlijke evaluatie en afsluiting van deze creatieve, leerzame dag!

 

Ontdek De Kunstenaar In Jezelf!

Zaterdag 18- en 25 mei, 10.00-16.00 uur, exclusief materiaal, incl. lunch, koffie, thee met wat lekkers voor € 65,00! Er zijn nog enkele plaatsen vrij, schroom niet om aan te melden, het is leerzaam en gezellig bovendien! Voor meer info en aanmelding: william@williamvanderzanden.nl

Uiteraard gaan deze workshops door bij voldoende deelname…

Tot dan! En met creatieve groet, William van der Zanden

 

 

 

Terug Schrijf reactie

Kunstroute Haagse Beemden

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

Aspergeboerderij Schalk - Prinsenbeek 23-03-24 tm 23-06-24

Boerderijwinkel van de Kieboom - Ponyfeestje 08 mrt -

Flyer ponyfeestje

 

Freepik

 


 


 

 

 

 

^ Naar boven