Marathon Breda AFGELAST

18 mei 2024     Ingezonden bericht

Logo Marathon BredaDe marathon die voor zondag gepland stond is op het laatste moment afgelost. Meer informatie hierover volgt. In onderstaand bericht vindt u de oorspronkelijke aankondiging.

 

 

Zoekplaatje - De poort

18 mei 2024     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

De poort Er worden mooie plannen ontwikkeld voor de bouw van een nieuwe poort. Niemand weet nog hoe deze eruit komt te zien, maar in de wandelgangen is al wel bekend waar de poort gaat komen. Doet u mee aan onze zoektocht?

Montmartre Leurse Havenfeesten 2024

17 mei 2024     Ingezonden door Annelies Franken-Machielsen

HavenfeestenAnnelies: “Dit jaar neem ik voor het negende jaar deel aan de Kunstmarkt Montmartre Havenfeesten Etten-Leur op vrijdagavond 17 mei (vanavond van 18.30 tot 22.00 uur). Weer een heerlijke gezellige sfeer met alle standhouders. Er zijn 65 kramen en er worden diverse optredens gegeven.”

De Honingraad start met gespreksavonden voor partners van mensen met kanker

15 mei 2024     Ingezonden bericht

HoningraadAls je partner getroffen is door kanker komt er veel op je af. Je wil er voor je partner zijn, maar je hebt zelf ook gevoelens. Je probeert zo goed mogelijk voor je partner te zorgen, maar het gewone leven draait ondertussen door.

 

Door in gesprek te gaan met partners die hetzelfde meemaken, kun je herkenning en steun bij elkaar vinden en elkaar inspireren. Vanaf 17 juni organiseert De Honingraad, centrum voor leven met en na kanker, gespreksavonden voor partners van mensen met kanker.

 

IEDERE AVOND EEN ANDER THEMA
De gespreksavonden voor partners worden onder de titel ‘Alles is anders’ zes keer per jaar georganiseerd. Tijdens elke bijeenkomst zal een thema centraal staan voor het gesprek van die avond. Het eerste thema zal vanuit de Honingraad worden voorgesteld en daarna kan er vanuit de groep een thema worden gekozen.

PRAKTISCHE INFORMATIE
De eerste gespreksavond staat gepland op maandagavond 17 juni 2024 bij de Honingraad, Johan Willem Frisolaan 100 in Breda. De avond is van 19.30 uur - 21.30 uur. Het is mogelijk om je per avond aan te melden. Er is plaats voor 8-10 deelnemers. Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage is altijd welkom.


AANMELDEN OF MEER INFORMATIE
Wil je je aanmelden of eerst meer informatie? Stuur een e-mail naar ons via welkom@honingraaad.nl o.v.v. ‘Alles is Anders’.

www.honingraad.nl

 

Terug Schrijf reactie

Kunstroute Haagse Beemden

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

Aspergeboerderij Schalk - Prinsenbeek 23-03-24 tm 23-06-24

Boerderijwinkel van de Kieboom - Ponyfeestje 08 mrt -

Flyer ponyfeestje

 

Freepik

 


 


 

 

 

 

^ Naar boven