Speurtocht in het Prinsenbeekse maisdoolhof: Vind de Verstopte Letters!

27 juli 2024     Piet en Corrie Mathijssen

Maisdoolhof PrinsenbeekDit jaar wordt het maisdoolhof van Hof van Overveld in Prinsenbeek wat later geopend dan normaal. Maar dit weekend is het eindelijk zover: het doolhof gaat open!

Bijzondere treinen van Rinus Eestermans in museum de Rijf

27 juli 2024     Ad van Melis

Spoortreinen van Rinus Eestermans bij Museum de RijfZondag, 4 augustus vanaf 13.30 uur opent Museum De Rijf in het kader van de expositie “Van Boemeltrein naar HSL” voor de tweede keer het spoor en om 16.30 uur sluit de perronchef weer.

Living Statues Festival Breda keert terug!

27 juli 2024     Ingezonden bericht

Living Statues Festival Breda 2024 Op zondag 15 september 2024, tijdens Open Monumentendagen Breda, nemen ruim 50 ‘living statues’ van over de hele wereld de straten van de Bredase binnenstad over. Ieder living statue maakt op eigenzinnige en artistieke wijze interactie met bezoekers van het centrum. Het festival is gratis en voor iedereen toegankelijk.

 

32e Haagse Beemden Loop op 26 mei 2024

13 mei 2024     Ingezonden bericht

HB Loop

 

Op zondag 26 mei vindt de 32e editie van de Haagse Beemden Loop plaats. Het belooft een nog beter evenement te worden, met mooie routes en natuurlijk de kenmerkende sfeer die alleen de Haagse Beemden Loop kan bieden.

 

Meedoen en het plezier van samen lopen voelt al als winnen! Er is weer een mooi omlijstend programma, gezelligheid met muziek en de mogelijkheid voor een drankje en hapje, verzorgt door tennis- en padel vereniging Heksenwiel.

 

Op het programma staat weer de uitdagende kids obstacle run, waar de jongste lopers veel plezier aan beleven. Andere vaste onderdelen zijn de 15, 10 en 5 km. Dus voor elk wat wils, beginner of ervaren hardloper. Voor de 15 en 10 km heeft de organisatie een ander, groter parcours gerealiseerd. Het volledige programma wordt gepubliceerd op: haagsebeemdenloop.nl

 

Ook dit jaar is de Haagse Beemden Loop weer onderdeel van de Bredaille. Om dit prachtige eremetaal te ontvangen, loop je 3 van de 5 deelnemende loopevenementen.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar: Bredaille.nl

 

Inschrijven

Wil je (weer) aan de startlijn staan van dit evenement? Inschrijven doe je op inschrijven.nl tot en met 16 mei voor het voordelige voorinschrijvingstarief, daarna voor het normale tarief tot 30 minuten voor de start van je onderdeel.

 

 

Onze nieuwe hoofdsponsor LcbyBerry’s heeft een mooie actie. Koop je in de winkel een paar nieuwe schoenen dan krijg je met het startbewijs € 25,00 korting. Je krijgt altijd een professioneel advies en een loopanalyse. Kijk alvast op: byberrys.nl

 

Terug Schrijf reactie

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

 



 Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

 

 


 

 

 

 

Freepik

 

^ Naar boven