Marathon Breda AFGELAST

18 mei 2024     Ingezonden bericht

Logo Marathon BredaDe marathon die voor zondag gepland stond is op het laatste moment afgelast. Meer informatie hierover volgt. In onderstaand bericht vindt u de oorspronkelijke aankondiging.

 

 

Zoekplaatje - De poort

18 mei 2024     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

De poort Er worden mooie plannen ontwikkeld voor de bouw van een nieuwe poort. Niemand weet nog hoe deze eruit komt te zien, maar in de wandelgangen is al wel bekend waar de poort gaat komen. Doet u mee aan onze zoektocht?

Montmartre Leurse Havenfeesten 2024

17 mei 2024     Ingezonden door Annelies Franken-Machielsen

HavenfeestenAnnelies: “Dit jaar neem ik voor het negende jaar deel aan de Kunstmarkt Montmartre Havenfeesten Etten-Leur op vrijdagavond 17 mei (vanavond van 18.30 tot 22.00 uur). Weer een heerlijke gezellige sfeer met alle standhouders. Er zijn 65 kramen en er worden diverse optredens gegeven.”

32e Haagse Beemden Loop op 26 mei 2024

13 mei 2024     Ingezonden bericht

HB Loop

 

Op zondag 26 mei vindt de 32e editie van de Haagse Beemden Loop plaats. Het belooft een nog beter evenement te worden, met mooie routes en natuurlijk de kenmerkende sfeer die alleen de Haagse Beemden Loop kan bieden.

 

Meedoen en het plezier van samen lopen voelt al als winnen! Er is weer een mooi omlijstend programma, gezelligheid met muziek en de mogelijkheid voor een drankje en hapje, verzorgt door tennis- en padel vereniging Heksenwiel.

 

Op het programma staat weer de uitdagende kids obstacle run, waar de jongste lopers veel plezier aan beleven. Andere vaste onderdelen zijn de 15, 10 en 5 km. Dus voor elk wat wils, beginner of ervaren hardloper. Voor de 15 en 10 km heeft de organisatie een ander, groter parcours gerealiseerd. Het volledige programma wordt gepubliceerd op: haagsebeemdenloop.nl

 

Ook dit jaar is de Haagse Beemden Loop weer onderdeel van de Bredaille. Om dit prachtige eremetaal te ontvangen, loop je 3 van de 5 deelnemende loopevenementen.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar: Bredaille.nl

 

Inschrijven

Wil je (weer) aan de startlijn staan van dit evenement? Inschrijven doe je op inschrijven.nl tot en met 16 mei voor het voordelige voorinschrijvingstarief, daarna voor het normale tarief tot 30 minuten voor de start van je onderdeel.

 

 

Onze nieuwe hoofdsponsor LcbyBerry’s heeft een mooie actie. Koop je in de winkel een paar nieuwe schoenen dan krijg je met het startbewijs € 25,00 korting. Je krijgt altijd een professioneel advies en een loopanalyse. Kijk alvast op: byberrys.nl

 

Terug Schrijf reactie

Kunstroute Haagse Beemden

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

Aspergeboerderij Schalk - Prinsenbeek 23-03-24 tm 23-06-24

Boerderijwinkel van de Kieboom - Ponyfeestje 08 mrt -

Flyer ponyfeestje

 

Freepik

 


 


 

 

 

 

^ Naar boven