Een tuin met liefde

08 september 2024     Redactie en fotografie Anja Wierckx-Staps

Een tuin met liefde Jupiterlaan Haagse BeemdenUw redacteur bracht een bezoekje aan een tuin in de Jupiterlaan. Het was een stralende zonnige dag. Verschillende flatbewoners legden de laatste hand aan het tuinieren en opruimen. Anderen hadden al plaatsgenomen op de bankjes en tuinstoelen rondom de tafel, vooraan in de tuin.

 

Mee de natuur in?

08 september 2024     Ingezonden door IVN Dintel- en Marklanden – Fotografie Krijn Breen en Paul Mennema

IVN Dintel en Marklanden Krijn BreenDe natuurkalender van IVN Dintel- en Marklanden staat weer vol met uiteenlopende natuuractiviteiten waar ‘jong & oud’ aan mee kunnen doen. Zoals wandelingen met gids, thema-avonden over roofvogels en meer.

Het post CoMed tijdperk is aangebroken

08 september 2024     Column Pennetje

PennetjeDriewerf hoera! CoMed is historie geworden. Net als duizenden medebewoners van de Haagse Beemden was ik op zoek naar een nieuwe dokter.

32e Haagse Beemden Loop op 26 mei 2024

13 mei 2024     Ingezonden bericht

HB Loop

 

Op zondag 26 mei vindt de 32e editie van de Haagse Beemden Loop plaats. Het belooft een nog beter evenement te worden, met mooie routes en natuurlijk de kenmerkende sfeer die alleen de Haagse Beemden Loop kan bieden.

 

Meedoen en het plezier van samen lopen voelt al als winnen! Er is weer een mooi omlijstend programma, gezelligheid met muziek en de mogelijkheid voor een drankje en hapje, verzorgt door tennis- en padel vereniging Heksenwiel.

 

Op het programma staat weer de uitdagende kids obstacle run, waar de jongste lopers veel plezier aan beleven. Andere vaste onderdelen zijn de 15, 10 en 5 km. Dus voor elk wat wils, beginner of ervaren hardloper. Voor de 15 en 10 km heeft de organisatie een ander, groter parcours gerealiseerd. Het volledige programma wordt gepubliceerd op: haagsebeemdenloop.nl

 

Ook dit jaar is de Haagse Beemden Loop weer onderdeel van de Bredaille. Om dit prachtige eremetaal te ontvangen, loop je 3 van de 5 deelnemende loopevenementen.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar: Bredaille.nl

 

Inschrijven

Wil je (weer) aan de startlijn staan van dit evenement? Inschrijven doe je op inschrijven.nl tot en met 16 mei voor het voordelige voorinschrijvingstarief, daarna voor het normale tarief tot 30 minuten voor de start van je onderdeel.

 

 

Onze nieuwe hoofdsponsor LcbyBerry’s heeft een mooie actie. Koop je in de winkel een paar nieuwe schoenen dan krijg je met het startbewijs € 25,00 korting. Je krijgt altijd een professioneel advies en een loopanalyse. Kijk alvast op: byberrys.nl

 

Terug Schrijf reactie

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

 



 Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

 

 


 

 

 

 

Freepik

 

^ Naar boven