Marathon Breda

18 mei 2024     Ingezonden bericht

Logo Marathon BredaZondag 19 mei 2024, 1e Pinksterdag, is het zover: Marathon Breda! Een uniek en eenmalig hardloopevenement waarbij de deelnemers mee worden genomen langs de koninklijke wortels van Breda.

Zoekplaatje - De poort

18 mei 2024     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

De poort Er worden mooie plannen ontwikkeld voor de bouw van een nieuwe poort. Niemand weet nog hoe deze eruit komt te zien, maar in de wandelgangen is al wel bekend waar de poort gaat komen. Doet u mee aan onze zoektocht?

Montmartre Leurse Havenfeesten 2024

17 mei 2024     Ingezonden door Annelies Franken-Machielsen

HavenfeestenAnnelies: “Dit jaar neem ik voor het negende jaar deel aan de Kunstmarkt Montmartre Havenfeesten Etten-Leur op vrijdagavond 17 mei (vanavond van 18.30 tot 22.00 uur). Weer een heerlijke gezellige sfeer met alle standhouders. Er zijn 65 kramen en er worden diverse optredens gegeven.”

Schrijfwedstrijd

11 mei 2024     Redactie Nelleke van der Zee

Schrijfwedstrijd

 

Het organiserend comité van de Lucaskerk heeft voor het Haagse Beemden Festival op 8 juni al leuke activiteiten in de pen. Zo worden er diverse muziekuitvoeringen georganiseerd, maar tussendoor lijkt het hen ook leuk dat de vier uitgekozen creatieve wijkbewoners hun verhaal over de wijk met de bezoekers delen.

 

Alle ingezonden verhalen worden door een jury beoordeeld, zodat er vier deelnemers overblijven. Uit deze vier wordt een winnaar gekozen en die wint een cadeaubon van 50 euro! Wie vindt het leuk om aan deze schrijfwedstrijd mee te doen? Er zijn enkele voorwaarden voor de deelnemers opgesteld. Let op de verhalen dienen uiterlijk 31 mei naar onderstaand e-mailadres te worden verzonden.

 

Vijftig euro

 

VOORWAARDEN VAN HET COMITE LUCASKERK

  1. Hoofdprijs: cadeaubon € 50 en publicatie winnend verhaal in HBNieuws.
  2. Aantal woorden: maximaal 500 woorden.
  3. Thema: ‘Bij ons in de Haagse Beemden’
  4. Deadline: 31 mei 2024, om 24:00 uur.
  5. Bekendmaking: de winnaar wordt bekend gemaakt op 8 juni 2024 in de Lucaskerk, nadat de door de jury uitgekozen 4 beste verhalen die middag zijn voorgedragen door de auteur.
  6. Aantal verhalen: max 1 per persoon, bij overtreding kunnen alle ingezonden verhalen worden gediskwalificeerd.
  7. Verhaal: het verhaal is in correct Nederlands geschreven, is nieuw (dus ook nog niet eerder voor een andere schrijfwedstrijd ingezonden) en nog niet eerder ergens gepubliceerd (online of in print).
  8. Opmaak: kies een gangbaar, goed leesbaar lettertype en tekengrootte en dien in als .doc(x) of .rtf bestand. Illustraties en foto's in de tekst zijn niet toegestaan.
  9. Wie kan meedoen: iedereen die op 8 juni 2024 15 jaar of ouder is met een verhaal dat aan deze voorwaarden voldoet.
  10. Wie kan niet meedoen: juryleden en personen betrokken bij de organisatie van deze wedstrijd, alsook redacteuren van HBNieuws.
  11. Anonimiseren: om het verhaal anoniem te kunnen beoordelen, dient alle informatie in het verhaal die tot identificatie van de auteur kan leiden, verwijderd te worden. Herkent de organisatie, een voorselecteur of een jurylid toch de echte naam van de auteur, dan kan dit tot diskwalificatie leiden.
  12. Anoniem blijven: gedurende de looptijd van de wedstrijd dienen deelnemers te voorkomen dat hun identiteit aan een verhaal gekoppeld kan worden, op wat voor manier dan ook.
  13. Inzenden: mail jouw verhaal uiterlijk 31 mei a.s. naar: schrijfwedstrijdhb@gmail.com
  14. Vermeld in je mail je naam en een telefoonnummer en stuur je verhaal zonder specifieke kenmerken (zie 11 en 12) als bijlage mee.
  15. Deelname: gratis.
  16. Ontvangstbevestiging: na verzending van het inzendformulier ontvangt de indiener een ontvangstbevestiging.
  17. Uitslag: over de uitslag en het wedstrijdverloop wordt niet gecorrespondeerd.
  18. Publicatie: door inzending geeft de deelnemer automatisch toestemming het ingezonden verhaal te publiceren in HBNieuws.nl. Wil je niet dat je verhaal op deze manier gepubliceerd wordt, doe dan niet mee.
  19. Auteursrecht: het auteursrecht blijft bij de individuele auteurs.
  20. Vragen: heb je vragen, mail dan naar: schrijfwedstrijdhb@gmail.com
  21. Onvoorzien: in alle gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist de organisatie.

 

Terug Schrijf reactie

Kunstroute Haagse Beemden

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

Aspergeboerderij Schalk - Prinsenbeek 23-03-24 tm 23-06-24

Boerderijwinkel van de Kieboom - Ponyfeestje 08 mrt -

Flyer ponyfeestje

 

Freepik

 


 


 

 

 

 

^ Naar boven