Marathon Breda

18 mei 2024     Ingezonden bericht

Logo Marathon BredaZondag 19 mei 2024, 1e Pinksterdag, is het zover: Marathon Breda! Een uniek en eenmalig hardloopevenement waarbij de deelnemers mee worden genomen langs de koninklijke wortels van Breda.

Zoekplaatje - De poort

18 mei 2024     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

De poort Er worden mooie plannen ontwikkeld voor de bouw van een nieuwe poort. Niemand weet nog hoe deze eruit komt te zien, maar in de wandelgangen is al wel bekend waar de poort gaat komen. Doet u mee aan onze zoektocht?

Montmartre Leurse Havenfeesten 2024

17 mei 2024     Ingezonden door Annelies Franken-Machielsen

HavenfeestenAnnelies: “Dit jaar neem ik voor het negende jaar deel aan de Kunstmarkt Montmartre Havenfeesten Etten-Leur op vrijdagavond 17 mei (vanavond van 18.30 tot 22.00 uur). Weer een heerlijke gezellige sfeer met alle standhouders. Er zijn 65 kramen en er worden diverse optredens gegeven.”

Yoga event aan de Asterdplas – Internationale yogadag 21 juni

09 mei 2024     Redactie en foto Christel Groot-Huiting

 

Yoga Globe organiseert op vrijdag 21 juni 2024 van 19.30 tot 20.30 uur een vrij toegankelijke yogasessie aan het water van de Asterdplas. In actie voor de Bas van de Goor Foundation (sporten en diabetes). Vrij entree met vrijwillige bijdrage voor de actie. Exacte locatie zie je ter plekke vanzelf. Vrij parkeren.

 

 

 

In 2015 werd door de premier van India bij de Verenigde Naties 21 juni uitgeroepen tot wereldwijde Internationale Yoga dag. Wereldwijd zijn er op deze dag duizenden yoga events en ook Yoga Globe doet dit jaar weer mee.

 

Op deze langste dag van het jaar kan iedereen vrij meedoen met een rustige yogasessie in de buitenlucht aan de Asterdplas, Haagse Beemden, Breda. Diverse yogadocenten begeleiden de yogasessie, ieder een gedeelte. Ze zullen aangeven wat yoga voor hen betekent. Het is natuurlijk het mooiste wanneer je meedoet, maar als je liever toekijkt, dat mag ook.

 

In actie voor de Bas van de Goor Foundation (sporten bij diabetes)

Omdat wij de Bas van de Goor Foundation een warm hart toedragen en de zoon van onze yogadocente Heleen diabetes heeft, zijn wij een actie gestart. We verzamelen geld in voor deze organisatie die zich inzet voor een betere omgang met diabetes, o.a. d.m.v. sportieve activiteiten. Je kunt ter plaatse contant doneren of via de site yogaglobe.nl . Het doelbedrag is 100 Euro. Docente Heleen zal ter plaatse wat meer vertellen over de stichting.

 

Iedereen is welkom

Vanaf 19.15 uur zijn we aanwezig bij de Asterdplas. Neem een eigen yogamat mee, al zullen er ook een aantal extra matten beschikbaar zijn. Je hoeft je niet aan te melden. Wanneer de weersvoorspelling niet goed blijkt te zijn, wijken we uit naar de yogastudio van Yoga Globe, aan de Weidehek 8, Haagse Beemden, Breda. In dat geval kun je je aanmelden in Momoyoga (max. 14 personen), zie yogaglobe.nl. De yogales is voor beginners of (licht) gevorderden.

 

We sluiten na de yogales af met een drankje. Wie weet zien we de zon in de Asterdplas zakken.

 

yogaglobe.nl

 

 

 

Terug Schrijf reactie

Kunstroute Haagse Beemden

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

Aspergeboerderij Schalk - Prinsenbeek 23-03-24 tm 23-06-24

Boerderijwinkel van de Kieboom - Ponyfeestje 08 mrt -

Flyer ponyfeestje

 

Freepik

 


 


 

 

 

 

^ Naar boven