Marathon Breda

18 mei 2024     Ingezonden bericht

Logo Marathon BredaZondag 19 mei 2024, 1e Pinksterdag, is het zover: Marathon Breda! Een uniek en eenmalig hardloopevenement waarbij de deelnemers mee worden genomen langs de koninklijke wortels van Breda.

Zoekplaatje - De poort

18 mei 2024     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

De poort Er worden mooie plannen ontwikkeld voor de bouw van een nieuwe poort. Niemand weet nog hoe deze eruit komt te zien, maar in de wandelgangen is al wel bekend waar de poort gaat komen. Doet u mee aan onze zoektocht?

Montmartre Leurse Havenfeesten 2024

17 mei 2024     Ingezonden door Annelies Franken-Machielsen

HavenfeestenAnnelies: “Dit jaar neem ik voor het negende jaar deel aan de Kunstmarkt Montmartre Havenfeesten Etten-Leur op vrijdagavond 17 mei (vanavond van 18.30 tot 22.00 uur). Weer een heerlijke gezellige sfeer met alle standhouders. Er zijn 65 kramen en er worden diverse optredens gegeven.”

Dwarsligger ‘In alle Staten’

04 mei 2024     Redactie Alex De Vliegere – Foto Geert Dekkers

In alle staten

 

We gaan eens wat verder van huis en belanden in de USA! Een immens land, gevormd door vijftig staten en een federaal district. Alle eenenvijftig namen, van saai tot superexotisch, passen in bovenstaande driedubbele dwarsliggermatrix. Ga er maar aan staan…, en maak kans op een heerlijk shoarmapakket van slagerij Bart Vermeer, winkelcentrum Heksenwiel.

 

Bij juiste invulling van alle staatnamen verschijnen in de geelgekleurde staande balken drie namen van voormalig USA-presidenten. Gezien de lengte van de namen vallen de Bushes, Obama, Trump en Biden buiten de boot. Vertelt u ons wie we er wel aantreffen?

 

Stuur uw oplossing naar hbnieuws.nl/oplossing-zoekplaatje

Uit de goede inzendingen wordt één winnaar gekozen. De inzendtermijn sluit op zaterdag 11 mei om 18.00 uur. De winnaar krijgt van ons automatisch bericht; de oplossing publiceren wij op zaterdag 18 mei.

 

 

Oplossing zoekplaatje Oud en versleten

Bert van Gerven wint de slagroomtaart van bakkerij Van Disseldorp Hij zegt: “Het is een Wartburg 311, ik heb ze nog zien rijden.” Van harte gefeliciteerd Bert!

 

     

 

 

Reactie:

Bert van Gerven: "De taart was heerlijk."

 

 

Terug Schrijf reactie

Kunstroute Haagse Beemden

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

Aspergeboerderij Schalk - Prinsenbeek 23-03-24 tm 23-06-24

Boerderijwinkel van de Kieboom - Ponyfeestje 08 mrt -

Flyer ponyfeestje

 

Freepik

 


 


 

 

 

 

^ Naar boven