Marathon Breda

18 mei 2024     Ingezonden bericht

Logo Marathon BredaZondag 19 mei 2024, 1e Pinksterdag, is het zover: Marathon Breda! Een uniek en eenmalig hardloopevenement waarbij de deelnemers mee worden genomen langs de koninklijke wortels van Breda.

Zoekplaatje - De poort

18 mei 2024     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

De poort Er worden mooie plannen ontwikkeld voor de bouw van een nieuwe poort. Niemand weet nog hoe deze eruit komt te zien, maar in de wandelgangen is al wel bekend waar de poort gaat komen. Doet u mee aan onze zoektocht?

Montmartre Leurse Havenfeesten 2024

17 mei 2024     Ingezonden door Annelies Franken-Machielsen

HavenfeestenAnnelies: “Dit jaar neem ik voor het negende jaar deel aan de Kunstmarkt Montmartre Havenfeesten Etten-Leur op vrijdagavond 17 mei (vanavond van 18.30 tot 22.00 uur). Weer een heerlijke gezellige sfeer met alle standhouders. Er zijn 65 kramen en er worden diverse optredens gegeven.”

Kunstroute Haagse Beemden 2024

05 mei 2024     Redactie Nelleke van der Zee

Kunstroute Haagse Beemden houdt op zondag 2 juni de openatelier route. Om de twee jaar kunnen wijkbewoners en andere kunstliefhebbers een kijkje achter de schermen nemen bij de kunstenaars in hun eigen atelier of in Buurthuis Gageldonk waar vier professionele kunstenaars hun werken exposeren. In De Kapel aan het Moerenpad is voor die dag eveneens een expositie ingericht.

 

Wilt u weten welke kunstenaars uit de Haagse Beemden deelnemen aan deze Kunstroute 2024 dan kunt u hier alles over vinden elders op de website van Haagse Beemden Nieuws - Modern Prinsenbeek onder kop Rubrieken / Kunst, cultuur en creativiteit / Kunstroute Haagse Beemden 2024. Daar vindt u eveneens een routekaart en meer achtergrondinformatie. Zie onderstaande link.

 

W: hbnieuws.nl/kunstroute

Terug Schrijf reactie

Kunstroute Haagse Beemden

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

Aspergeboerderij Schalk - Prinsenbeek 23-03-24 tm 23-06-24

Boerderijwinkel van de Kieboom - Ponyfeestje 08 mrt -

Flyer ponyfeestje

 

Freepik

 


 


 

 

 

 

^ Naar boven