Marathon Breda

18 mei 2024     Ingezonden bericht

Logo Marathon BredaZondag 19 mei 2024, 1e Pinksterdag, is het zover: Marathon Breda! Een uniek en eenmalig hardloopevenement waarbij de deelnemers mee worden genomen langs de koninklijke wortels van Breda.

Zoekplaatje - De poort

18 mei 2024     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

De poort Er worden mooie plannen ontwikkeld voor de bouw van een nieuwe poort. Niemand weet nog hoe deze eruit komt te zien, maar in de wandelgangen is al wel bekend waar de poort gaat komen. Doet u mee aan onze zoektocht?

Montmartre Leurse Havenfeesten 2024

17 mei 2024     Ingezonden door Annelies Franken-Machielsen

HavenfeestenAnnelies: “Dit jaar neem ik voor het negende jaar deel aan de Kunstmarkt Montmartre Havenfeesten Etten-Leur op vrijdagavond 17 mei (vanavond van 18.30 tot 22.00 uur). Weer een heerlijke gezellige sfeer met alle standhouders. Er zijn 65 kramen en er worden diverse optredens gegeven.”

WDS'19 wil damesteams versterken

07 mei 2024     Ingezonden door WDS'19

 WDS19 dames

 

WDS’19 zoekt voor haar damesteams versterking voor het seizoen 2024/2025. Vanaf komend seizoen willen wij teams inschrijven voor de zaterdagcompetitie en de zondagcompetitie.

 

Wij zijn de oudste amateurvoetbalvereniging van Breda, 105 jaar oud, met meer dan veertig jaar historie in dames- en meisjesvoetbal. Ondanks die lange historie hebben we een modern sportpark tot onze beschikking met twee kunstgrasvelden, voldoende kleedaccomodatie en een ruime kantine om te verzamelen voor de wedstrijd en na afloop de derde helft te vieren.

 

Damesvoetbal op zaterdag is nieuw in Breda! Onze goed presterende MO20 gaat de basis van dit nieuwe project vormen. En iedere dame in Breda die niet op zondag wil voetballen is van harte welkom om kennis te maken met dit nieuwe team, mee te trainen en te bekijken of je komend seizoen ook op zaterdag wil voetballen bij WDS’19.

Wil je juist op zondag voetballen? Ook dan is WDS’19 de club om te gaan voetballen. Ons gezellige dames zondagteam is altijd op zoek naar versterking en ook hier kun je meetrainen om te kijken of je na de zomer in dit team wil voetballen! Nog geen 18 jaar? WDS’19 heeft ook meisjesvoetbal en ook daar kun je meetrainen en kijken of voetballen iets voor jou is. Dit zowel in een gemengd team als in een meisjeselftal.

 

Heb je interesse? Neem dan even contact op met meidenvoetbal@wds19.nl Je bent van harte welkom!

 

W: wds19.nl

Terug Schrijf reactie

Kunstroute Haagse Beemden

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

Aspergeboerderij Schalk - Prinsenbeek 23-03-24 tm 23-06-24

Boerderijwinkel van de Kieboom - Ponyfeestje 08 mrt -

Flyer ponyfeestje

 

Freepik

 


 


 

 

 

 

^ Naar boven