De schrikkelheilige: Antonia van Florence

29 februari 2024     Redactie en fotografie Geert Dekkers

Antonia werd geboren in 1401 in het toen nog niet zo mooie Florence. De stad bloeide pas op in de Renaissancetijd. Het meisje trouwde op jonge leeftijd met haar jeugdliefde. Het gelukkig paar kreeg een zoon. De vader stierf toen Antonia slechts zevenentwintig jaar oud was. Er ontstonden problemen rondom de erfenis.

Internationaal toernooi Boeimeer JO15-1

29 februari 2024     Ingezonden bericht – Foto Kosta

Boeimeer JO15-1 wil Europa in en hiervoor hebben we het internationaal Jeugdvoetbaltoernooi in Lille/Lambersart TROPHÉE DES HAUTS DE FRANCE uitgekozen. Help ons bij deze droom via onze inzamelingsactie om elke speler deze ervaring te bieden.

Kiek – Kringloop

28 februari 2024     Fotografie Jan Brouwer

Jan reflecteert over de kringloop van het leven: “Laatst wat foto's gemaakt bij de Emerput. Een compleet verrotte en afgebroken wilg levert toch nog een foto op. Die structuur van dat rotte hout, is het niet prachtig? Verder nog wat mos dat op de afgestorven takken van een vlierstruik groeit.”

Nieuwsgierig? Word HBN-MP reporter!

07 februari 2024     Redactie HBNieuws

Om het dagelijkse nieuws op de computer, laptop of mobiele telefoon te blijven krijgen, zijn we voor de versterking van ons team op zoek naar redactieleden.

 

Ben jij nieuwsgierig, kom je veel mensen tegen, leg je jouw oor graag te luisteren en deel je jouw nieuws graag met anderen? Dan is een functie als redacteur bij het Haagse Beemden Nieuws - Modern Prinsenbeek voor jou weggelegd!

 

Als redacteur ga je op bezoek bij organisaties en/of personen om activiteiten of gebeurtenissen in de Haagse Beemden onder de aandacht te brengen. Je komt in contact met de smaakmakers van de wijk.

 

Eigen initiatieven voor artikelen worden zeer op prijs gesteld, maar je kan ook een tip krijgen waar je achteraan gaat. Je artikelen (eventueel met foto) lever je digitaal aan via e-mail. We zoeken redacteuren van jong tot oud. Je artikelen worden vóór plaatsing altijd geredigeerd door de eindredactie. Samen zijn we sterk!

 

Regelmatig komen de redactieleden bijeen om de inhoud van onze website te bespreken en taken te verdelen.

 

Heb jij interesse om het gezellige HBNieuws-team te komen versterken? Neem dan direct contact op via redactie@hbnieuws.nl 

Wij nemen dan z.s.m. contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

 

 

Terug Schrijf reactie

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

Boerderijwinkel van de Kieboom - kinderfeestjes

Kinderfeestjes bij Boerderij van de Kieboom


 


 

 

 

 

^ Naar boven