Dit was Aqua Mundo

16 juli 2024     Ingezonden bericht

Aqua Mundo 2024Breda blikt terug op een stralende editie van Expeditie Aqua Mundo. Het is de vijfde editie van Bredaas' eigen meerdaagse wandelevenement, georganiseerd door BredaWandelt. "Het begint traditie te worden om al wandelend samen de zomer in te luiden."

Breda blijft zich inzetten voor dieren

16 juli 2024     Ingezonden door Gemeente Breda

logo Gemeente BredaBreda is een diervriendelijke gemeente. Dieren moeten hier een zo veilig en dierwaardig mogelijk leven kunnen hebben. Het college van burgemeester en wethouders heeft in de nota ‘Dieren in Breda’ nieuwe afspraken vastgelegd. Deze nota wordt binnenkort besproken door de gemeenteraad.

 

Maden in de kliko? Voorkom ze met deze tips!

15 juli 2024     Van onze redactie

Kliko madenDe zomer is heerlijk, maar brengt ook maden in de kliko met zich mee. Gelukkig is er met een paar simpele stappen een hoop ellende te voorkomen.

Flinke crash op overweg

14 september 2023     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

 

Vanmorgen is rond half acht bij de spoorwegovergang aan de Gageldonkseweg een passagierstrein vol op een aanhanger met dakpannen gebotst. Hierbij is forse schade ontstaan aan de trein, de slagboom en lichtinstallatie.

 

De spoorwegovergang is voorlopig gesloten vanwege herstelwerkzaamheden. De bestuurder van de auto, een 47-jarige Bredanaar zónder rijbewijs, komt met de schrik en waarschijnlijk een stevige boete vrij.

 

Terug Schrijf reactie

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

 

 


 

 

 

 

Freepik

 

^ Naar boven