STEK en Belcrum Beach kleuren oranje tijdens Koningsdag 2023

30 maart 2023     Ingezonden bericht – Fotografie Bonny Hubers van Assenraad

Op donderdag 27 april organiseren STEK en Belcrum Beach van 09.00 tot 16.00 uur samen de Koningsdag vrijmarkt, met lekkers, ambacht en curiosa.

Het Paleis van Typografisch Metselwerk

30 maart 2023     Ingezonden door Graphic Matters

Graphic Matters presenteert een nieuwe tentoonstelling in samenwerking met Richard Niessen en de Grote Kerk Breda. De tentoonstelling is vanaf 23 april voor het eerst in Nederland te zien en is tot en met 18 juni gratis te bezoeken in de Grote Kerk Breda.

FIKS: Weten wat je wil

30 maart 2023     Ingezonden bericht

FIKS helpt jongeren uit Etten-Leur, Breda én Zundert en omstreken het verschil te maken tussen ‘niet weten wat ik wil’ en ‘eindelijk gevonden wat ik wil.’ Samen ontdekken jongeren wat ze willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen. Bij toffe lokale bedrijven en organisaties ontdekken jonge mensen uit de regio Breda in 10 tot 16 weken wat ze écht willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen.

Groei en Bloei - landelijke vereniging voor groenliefhebbers

17 maart 2023     Advertorial

 

Groei en Bloei is een landelijke vereniging voor groenliefhebbers en is in Nederland en België georganiseerd in 130 afdelingen. De afdeling Breda e.o. is daarvan één van de grootste met zo'n 500 leden; onze regio strekt zich uit in een wijde kring rondom Breda, waardoor ook gemeenten als Baarle-Nassau, Halderberge, Moerdijk en Oosterhout tot de afdeling behoren.

 

Groei en Bloei tuinWie van groen, planten en bloemen houdt, is bij Groei & Bloei Breda e.o. al sinds 1960 aan het juiste adres. Ons programma is erop gericht om zoveel mogelijk mensen plezier te geven in het omgaan met bloemen en planten. 

 

Groei en Bloei Breda wil hier zoveel mogelijk mensen bij betrekken, dus ook niet-leden kunnen meedoen aan onze activiteiten.

 

Is uw belangstelling gewekt en wilt u meer weten? U kunt ons vinden op Facebook, Instagram en Pinterest en op onze website www.breda.groei.nl.

 

Zoek contact via ons emailadres info@breda.groei.nl en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

 

 

 

 

Atalanta Groei en BloeiWie zijn wij?

Wij zijn een actieve club van enthousiaste tuin- en bloemenliefhebbers die een sterke interesse heeft in alles wat met “groen” te maken heeft. Via Groei en Bloei willen we onze kennis verdiepen, maar ook delen met anderen. Onze aandacht gaat daarbij niet alleen uit naar bloemen en planten, maar ook “groen gerelateerde onderwerpen”, zoals biodiversiteit, ecologisch natuurbeheer, biologische tuinbouw enz.

 

Wat doen wij?

Binnen Groei en Bloei Breda e.o. zijn verschillende clubs actief:

 • De tuinclub; wil kennis over tuinen en tuinieren verhogen door middel van lezingen, tuinbezoeken en kennisuitwisseling.
 • De rotstuinclub: wil kennis over alpine planten overdragen aan tuiniers die een bijzondere affiniteit hebben met deze planten.
 • De fotoclub: stelt zich ten doel het plezier in het fotograferen te verhogen en de fotografische kennis te verbeteren.
 • Bloemsierkunst: wil deelnemers op een creatieve manier begeleiden in het bloemschikken.

 

Daarnaast zijn er jaarlijks nog vele activiteiten:

 • Zes keer per jaar een algemene lezing.
 • Twee keer per jaar een groenmarkt waarbij leden plantjes kunnen ruilen of verkopen
 • Diverse cursussen en workshops.
 • Een binnenlandse en buitenlandse reis.
 • Jaarlijks een of twee bus excursies naar een tuinevenement.
 • Een fiets of wandeltocht in de wijde omgeving van Breda.
 • Iedere maand een nieuwsbrief met alle informatie over de activiteiten.

 

Waar vindt u ons?

Onze binnen activiteiten vinden meestal plaats in CURIO, Frankenthalerstraat 15 in Breda.

 

Lid worden?

Voor nieuwe leden zijn er interessante aanbiedingen.
U ontvangt 10 keer per jaar het informatieve landelijke maandblad “Groei en Bloei” en u heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan al onze activiteiten en cursussen.


Het inschrijfformulier vindt u op onze website. Weet wel dat wanneer u lid wordt via de afdeling, er altijd een cadeau en een korting aangeboden wordt.

 

Wordt u lid via het hoofdkantoor, dan moet u kiezen tussen de korting of het cadeau. Neem daarom altijd eerst contact op met ons e-mailadres om te horen wat de aanbieding is.

Contact: info@breda.groei.nl

 

Terug Schrijf reactie

 


 

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

  


 

 


 

Klik op de gewenste actiefolder

Paaslunch en -diner 09-04-2023- Landgoed Ulvenhart

Pasen 2023 - Landgoed Ulvenhart

Vers Vlees rechtstreeks van de boerderij - Boerderijwinkel van de Kieboom - 15 mrt / 30 nov 23

Poppelaars 07 juli 22/ 07 juli 23 - Snel naar de aanbiedingen

Aardbeienkwekerij Van de Riet 21 sep 22 / 24 apr 23

 

 

 

 

 

^ Naar boven